BASIC

Modulær og Svanemærket sengeserie

BASIC er en samling af de mest populære sengemodeller og tilbehør samlet i en prisbevidst serie. Designet er let og enkelt, hvilket giver et elegant udtryk på værelset.

I BASIC serien finder du også et udvalg af farvede juniorsenge og halvhøje senge. De farvede senge er en del af serien My Color, som er møbler i moderne farver udviklet løbende i overensstemmelse med nuværende trends.

BASIC er serien for dig, som leder efter det enkle valg og kun ønsker et udvalg af ombygningsmuligheder. Du kan finde alle sengene på denne side og læse mere om serien, Svanemærket og sikkerhed.

Læs mere on serien nederst på siden.Artikel 1 - 20 fra 35

Sikkerheden og bæredygtigheden er i højsædet

Et godt udvalg af de mest populære produkter

I BASIC kan du både finde den praktiske juniorseng, den sjove halvhøje seng med og uden rutsjebane, den hyggelige himmelseng eller den smarte højseng med bordplade og masser af gulvplads under sengen.

De fleste af modellerne i BASIC er modulære, hvilket betyder, at sengen er opbygget af en juniorseng og et modul. Hvis du køber en halvhøj seng, vil du altså både kunne bruge den som en juniorseng og som en halvhøj seng, fordi modulet blot sættes på eller tages af efter behov. Enkelte modeller kommer også i en ikke-delbar og meget mere prisbevidst udgave.

Børnemadras til BASIC

Hos Hoppekids, kan du finde forskellige madrasser til jeres juniorseng. Du kan både få svanemærket madrasser, som også er allergivenlig, koldskumsmadrasser og almindelige skummadrasser. 

Når du skal vælge en madras til jeres BASIC seng er det vigtigt, at madrassen ikke er tykkere end 9 cm og det er i forhold til sikkerhednormen, hvis madrassen er højere end de 9 cm, vil barnet ikke have samme sikkerhed, når de skal sove i deres egen seng. 

Fordele ved BASIC børnesenge