Halvhøje sengepakker m. rutsjebane

Find en sjov og eventyrlig seng til dit barn. Med en halvhøj seng med rutsjebane, får dit barn en masse sjov inde på værelset. Sengen gør det ikke bare sjovt at stå op om morgen, men det er helt sikkert også noget alle de andre børn ville ønske de havde. 

Nedenunder finder du alle vores halvhøje senge med rutsjebane, som er sammensat med et forhæng fra en af vores skønne universer. Derudover, finder du også en komplet pakke med en halvhøj seng med rutsjebane, forhæng og madras, så det er nemt for dig at få det samlet. 

Artikel 1 - 20 fra 75
højseng med rutsjebane

Hvor høj er en halvhøj seng?

En halvhøj seng er mellem 105 og 114 cm høj. Måler man fra gulvet og op til under køjen er sengen mellem 69 og 72 cm. 

Forskellen på højden skyldes at ECO Luxury serien har højere sengeside, hvilket er med til at give mere sikkerhed. Derudover har ECO Luxury serien tykkere stolper, da det er den serie, som kan bygges ud til flest forskellige senge. 

Hvornår kan man bruge en halvhøj seng med rutsjebane?

Et barn kan ca. bruge en halvhøj seng med rutsjebane fra de er 4-5 år. Nogle børn kan bruge dem tidligere og andre senere, men det er meget individuelt, hvornår et barn kan bruge en halvhøj seng. Det er derfor vigtigt, at du selv vurderer hvornår dit barn har de rigtige motoriske evner til at kravle op i sengen. 
Hvis dit barn ikke er helt tryg ved at sove oppe i sengen fra starten, kan I lægge madrassen under sengen og starte med, at gøre det hyggeligt på den måde og så bruge sengen i løbet at dagen til at lege i for, at gøre barnet vant til sengen.

Halvhøj seng med hule

Med vores bundles får du en halvhøj seng med en hule. For når sengen er hævet fra gulvet, giver det automatisk mere gulvplads. Denne plads kan man bruge til at opbevare legetøj, men det kan også meget nemt laves om til den hyggeligste hule. 
Hulen kan pyntes op memd en lille lyskæde, så der kommer noget lys derind, og den kan ligeledes fyldes op med puder, så det bliver blødt at ligge derinde.