Halvhøje sengepakker

Halvhøj seng til børneværelset. Med en halvhøj seng får du en masse sjov, leg og plads ind på børneværelset. Da denne seng er løftet fra gulvet, giver det rum til at pladsen under sengen kan bruges som en lille hule, hvor man kan lege, men pladsen kan også bruges opbevaringen.

Med en halvhøj seng fra Hoppekids, kan du få en komplet børneseng, som har madras og et forhæng med - så er det nemt for dig, at finde det rigtige udstyr til sengen. 

Artikel 61 - 66 fra 66
halvhøj seng m

Halvhøj seng med madras

Hos Hoppekids kan du få en halvhøj seng med madras. Når du vælger en samlet pakkeløsning fra Hoppekids, kan du både få en halvhøj seng, madras og et forhæng i en samlet pakke - du skal blot vælge det rigtige forhæng til jer og den madras, som passer jer bedst. 

Inden du vælger en madras til sengen skal du være klar over, at der findes flere forskellige. Hos Hoppekids har vi 3 forskellige madrasser, som hver har deres fordele. 

  • Skummadrassen: Skummadrassen er en fin madras til børnesengen. Madrassen giver god støtte hvilket bidrager til en behagelig søvn. 
  • Koldskummadrassen: Koldskum er kendt for sin fasthed og høje komfort. Madrassen giver derfor en god støtte, samtidig med at den hjælper med at vedligeholde en behagelig temperatur igennem hele natten. Koldskumsmadrasserne, der er godkendt i henhold til STANDARD 100 by OEKO-TEX® (64406 OETI).
  • ECO Dream madrassen: ECO Dream madrassen er en af vores allergivenlige madrasser, som er svanemærket. Madrassen er lavet af Waterlily® skum, som giver endnu bedre komfort end en koldskumsmadrassen. Derudover har den horisontale luftkanaler, som sikre at varme og fygt, fra barnet, ikke samles på overfladen, men ledes væk, så dit barn kan komme af med varmen. 

Halvhøj seng med opbevaring

Med en halvhøj seng får I mere gulvplads på børneværelse dette betyder, at I både kan bruge pladsen til opbevaring, samtidig med at børnene har plads til at lege. Med en hoppekids reol kan I nemlig nemt få plads til opbevaring under din halvhøje seng. Reolen er nemlig lavet med små hjul så den kan flyttes rundt, hvis der skal laves en hule under sengen, eller hvis pladsen skal bruges til noget andet.

Halvhøj seng med skrivebord

Med en halvhøj juniorseng er der mange muligheder for hvad du kan gøre med pladsen. Du kan endda få en halvhøj seng med skrivebord. Selvom sengen ikke har indbygget skrivebord, så kan du stadig få et bord, som passer til. 
Jonas skrivebordet passer nemlig lige ind under sengen. Og da skrivebordet har monteret hjul, så kan det nemt skubbes ind under sengen så der bliver mere plads på værelset og omvendt trækkes ud, når det skal bruges. 

halvhøj seng med opbevaring
halvhøj seng med opbevaring

Halvhøj seng 200 cm eller 160 cm

Med en halvhøj juniorseng kan du vælge mellem 2 forskellige længder: 200 cm eller 160 cm. 

En halvhøj seng, som er 160 cm er rigtig god til små værelser, som ikke har så meget plads. For sengen er ikke så lang og så er den hævet over jorden, hvilket giver mere gulvplads. Derudover kan den være god til børn, som ikke er helt klar til den store seng. 

Den halvhøje seng, som er 200 cm er det rigtige valg for dig, hvis du i fremtiden gerne vil have mange muligheder for at udbygge sengen, om det er til en køjeseng til deleværelset eller en højseng. Med en 200 cm halvhøj seng, kan barnet også have sengen i længere tid, da der er en masse plads til at vokse i.