Himmelsenge-pakker

Leder du efter en himmelseng til børneværelset? Så er du komme det rigtige sted hen. 
Hos Hoppekids, finder du den fineste himmelseng til børn. Sengen kan du både få med madras, sengehimmel, sengehest m.m.. 
Med en himmelseng-pakke er det nemt for dig, at få alt det tilbehør til sengen du har brug for, samlet i én løsning. 

Artikel 1 - 20 fra 30

Himmelseng til børn

Få den fineste og romantiske himmelseng til børn. Sengen er designet i massivt fyrretræ, som er malet hvidt for at give den et enkelt udtryk, så den passer ind på alle børneværelser. 

Til sengen kan man få gardiner, så sengen skærmer af for værelset. Gardinerne kommer i en gennemsigtig hvid farver, som giver en hyggelig og eventyrlig følelse på værelset uden at skærme af for lyset. 

Du kan også selv vælge at dekorere himmelsengen. Det kan du f.eks. gøre med en lyskæde eller andre søde gardiner. Dermed får du en himmelseng, som er unik og som kan designes efter barnet vil have. 

Himmelseng med sengehest

Bevæger dit barn sig meget i løbet af natten? Hvis ja, så kan det være en god idé at få en sengehest til himmelsengen. Med en sengehest kan barnet ligge sikkert i sengen, uden at bamser, dyner m.m. kan falde ned på gulvet. Og når barnet bliver ældre, kan en sengehest nemt fjernes. 

himmelseng til børn

Himmelseng med madras

Til din himmelseng kan du få en masse bløde madrasser. Hos Hoppekids har vi 3 forskellige madrasser, som passer til din himmelseng. 

Skummadrassen: Skummadrassen er en fin madras til børnesengen. Madrassen giver god støtte hvilket bidrager til en behagelig søvn. 

Koldskummadrassen: Koldskum er kendt for sin fasthed og høje komfort. Madrassen giver derfor en god støtte, samtidig med at den hjælper med at vedligeholde en behagelig temperatur igennem hele natten. Koldskumsmadrasserne, der er godkendt i henhold til STANDARD 100 by OEKO-TEX® (64406 OETI).

ECO Dream madrassen: ECO Dream madrassen er en af vores allergivenlige madrasser, som er svanemærket. Madrassen er lavet af Waterlily® skum, som giver endnu bedre komfort end en koldskumsmadrassen. Derudover har den horisontale luftkanaler, som sikre at varme og fygt, fra barnet, ikke samles på overfladen, men ledes væk, så dit barn kan komme af med varmen.