Hussenge-pakker

Svanemærket hussenge til børn. Alle hussengene fra Hoppekids er svanemærket, dette betyder at sengene lever op til høje kvalitetsstandarder og at alle sengene er fri for skadelige kemikalier. 

Med en husseng på værelset skaber man en rum-i-rum følelse, hvor der er mulighed for at dekorer sengen med lyskæder, flag eller et forhæng. Hussengen fra Hoppekids fåes både med skuffer, så der er plads til alt legetøjet, en sengehest, som skaber lidt mere sikkerhed og med et forhæng, så sengen kan bruges som en hule i løbet af dagen. 

Artikel 1 - 20 fra 33
husseng med madras

Husseng med madras

Med vores ECO Comfort bundles får du en husseng med madras. De madrasser, som kommer med vores hussenge er én af fire følgende:

  • Skummadrassen: Skummadrassen er en fin madras til børnesengen. Madrassen giver god støtte hvilket bidrager til en behagelig søvn. 
     
  • Koldskummadrassen: Koldskum er kendt for sin fasthed og høje komfort. Madrassen giver derfor en god støtte, samtidig med at den hjælper med at vedligeholde en behagelig temperatur igennem hele natten. Koldskumsmadrasserne, der er godkendt i henhold til STANDARD 100 by OEKO-TEX® (64406 OETI).
     
  • ECO Dream madrassen: ECO Dream madrassen er en af vores allergivenlige madrasser, som er svanemærket. Madrassen er lavet af Waterlily® skumkerne, som giver endnu bedre komfort end en koldskumsmadrassen. Derudover har den horisontale luftkanaler, som sikre at varme og fugt, fra barnet, ikke samles på overfladen, men ledes væk, så dit barn kan komme af med varmen. 
     
  • ECO Luxury: ECO Luxury madrassen er vores anden allergivenlige madras, som også er svanemærket. Madrassen er ligeledes lavet af en Waterlily® skumkerne. Luxury madrassen har dog også et 3 cm toplag, som er lavet af Celsius helseskum. Dette skum er særligt blødt og trykaflastende og ved påvirkningen af kroppens varme reagerer skummer ved at forme sig efter for at give støtte - memoryskum. 

Husseng med skuffer

Med en sengepakke fra Hoppekids, kan du bl.a. få en husseng med skuffer, madras og et forhæng. Sengepakkerne gør det nemt for dig, at finde det rigtige tilbehør til jeres nye husseng. Hussengen med skuffer måler 70x160 cm, og er den perfekte løsning til jer, som lige er gået fra en tremmeseng. Hussengen med skuffer giver nemlig mulighed for, at man kan have opbevaring under sengen samtidig med, at dit barn nemt kan komme op i sengen. Og i og med hussengen ikke er så stor, vil skiftet over til en ny seng ikke virke som en kæmpe omvæltning.

Hvor høj er en husseng?

En husseng er sammenlagt 175 cm høj. Derudover måler alle hussengene fra vores bundles 70x160cm, hvilket svarer til en juniorseng. Sengene er perfekte til mindre værelser, hvor der ikke er så meget gulvplads. Hussengen er også rigtig god til, at skabe en rum-i-rum følelse, da man kan få et forhæng til hussengen. 

husseng med forhæng

Husseng med forhæng

Hussengen fra Hoppekids er den perfekte seng til børn. Hussengen er svanemærket, hvilket betyder at den er fri for skadelige kemikalier, samt at den lever op til strenge sikkerhedskrav - hvilket betyder, at den kan holde til lidt af hvert.

Hussengen kommer i to farver, den hvide model og en i Dove grey, som er en smuk grålig farver. Begge farver passer rigtig godt til Pets forhænget, som kan monteres på hussengen. Pets forhænget forestiller et lille hus, da det er dekoreret med to små vinduer. Forhænget kan for eksempel være med til at skabe en hule følelse i sengen, som legebarnet kan gemme sig i, i løbet af dagen. Og når man får besøg af vennerne, så er det, det perfekte sted til at fortælle hemmeligheder og gemme sig lidt væk for eventuelle voksene.