Juniorsenge-pakker

Med vores juniorsenge bundles, er det nemt for dig at finde en komplet løsning med seng, madras, skuffer og en sengehest. Så gå på opdagelse og find ud af hvilken ECO Comfort juniorseng I godt kunne tænke jer og hvilket tilbehør i skal have til sengen.

ECO Comfort Juniorsengen måler 70x160 cm og er den perfekte seng til barnet, der ikke helt er klar til en stor seng eller til de små værelser, hvor pladsen er knap. 

Det fantastiske ved juniorsengen er at den kommer i flere forskellige farver, så der er altid en seng til jeres smag. 

Artikel 1 - 18 fra 18
juniorseng med skuffer

Hvor stor er en juniorseng?

Standard målene for en juniorseng er 70x160 cm, hvilket ECO Comfort sengen også måler.

Nogle juniorsenge måler 90x200 cm og det smarte ved disse senge er, at der er mange muligheder for at bygge sengen større, når barnet bliver ældre. Med en ECO Luxury seng fra Hoppekids, kan du både få juniorsengen i 70x160 cm, men også den store model, som giver jer næsten uendelige muligheder for at ændre den senere hen. 

Juniorseng med skuffer

Rod er oftest et stort problem på børneværelset, og det kan være svært at finde ud af, hvordan man skal opbevare alt legetøjet. Med en juniorseng med skuffer, får dit barn en masse plads til deres legetøj uden, at det optager plads på værelset. Så er det er også nemmere for barnet at tilgå sit legetøj, da det ikke skal placeres på høje hylder. Skufferne til ECO Comfort juniorsengen kommer i samme farve som sengen så de blender ind med det hele, men du kan også mixe farverne, så I har en hvid juniorseng med blå eller grønne skuffer.

De to skuffer til juniorsengen måler sammenlagt 153x19x60 cm, så de passer lige ind under en 70x160cm juniorseng.

Juniorseng med madras

Med juniorseng bundles kan du få en 70x160 cm juniorseng med madras i en samlet pakkeløsning. Så er det nemt for dig at finde en madras, som passer til sengen. 

Med bundles, kan du vælge mellem forskellige madrasser til juniorsengen, så I får den bedste madras til dit barn. Du kan både få sengen med en skummadras eller en koldskummadras. 

Koldskumsmadrassen er en fast madras med god udluftning og høj komfort. Madrassen giver en god støtte, samtidig med at den hjælper med at vedligeholde en behagelig temperatur hele natten igennem, da varmen ledes væk fra kroppen. 

Begge madrasser er Oeko-tex 100 certificeret.

Juniorseng med udtræksseng

Hos Hoppekids kan du få en juniorseng med udtræksseng. Med vores DELUXE serie, får du en juniorseng med både en udtræksseng og skuffer, så der altid er plads til en overnattende gæst og ting og sager under sengen. 

juniorseng med udtræksseng