Køjesenge-pakker

Den perfekte køjeseng til deleværelset eller til sommerhuset. Med en køjeseng fra Hoppekids er der mere plads til sjov på værelset. 

Køjesengene kommer nemlig både med forhæng, fra vores eventyrlige tekstil temaer og med de blødeste madrasser, som giver god support.

Køjesengene findes både i vores ECO Dream serie og ECO Luxury serie og i en delbar og ikke delbar version. Den delbare seng, gør det muligt at ændre sengen senere hen, hvis man heller vil have en juniorseng, højseng eller noget helt andet.

Artikel 1 - 20 fra 63
køjeseng med madras

Køjeseng med madras

Med Hoppekids bundles får du en køjeseng med madras. Det eneste du skal gøre er at beslutte, hvilken madras type du kunne tænke dig. Madrasserne du kan vælge imellem er skum-, koldskum-, ECO dream og ECO luxury madrassen. 

  • Skummadrassen: Skummadrassen er en fin madras til børnesengen. Madrassen giver god støtte hvilket bidrager til en behagelig søvn. 
     
  • Koldskummadrassen: Koldskum er kendt for sin fasthed og høje komfort. Madrassen giver derfor en god støtte, samtidig med at den hjælper med at vedligeholde en behagelig temperatur igennem hele natten. Koldskumsmadrasserne, der er godkendt i henhold til STANDARD 100 by OEKO-TEX® (64406 OETI).
     
  • ECO Dream madrassen: ECO Dream madrassen er en af vores allergivenlige madrasser, som er svanemærket. Madrassen er lavet af Waterlily® skumkerne, som giver endnu bedre komfort end en koldskumsmadrassen. Derudover har den horisontale luftkanaler, som sikre at varme og fygt, fra barnet, ikke samles på overfladen, men ledes væk, så dit barn kan komme af med varmen. 
     
  • ECO Luxury: ECO Luxury madrassen er vores anden allergivenlige madras, som også er svanemærket. Madrassen er ligeledes lavet af en Waterlily® skumkerne. Luxury madrassen har dog også et 3 cm toplag, som er lavet af Celsius helseskum. Dette skum er sætligt blødt og trykaflastende og ved påvirkningen af kroppens varme reagerer skummer ved at forme sig efter for at give støtte - memoryskum. 

Køjeseng mål

En køjeseng fra Hoppekids måler 200x90 cm og 160x70 cm. Med en 200x90 cm køjeseng, er der plads til at voksne kan sove i sengen, samtidig er der mulighed for at lave sengen om til to juniorsenge, som derefter kan laves om til en halvhøj seng, højseng m.m..