Mellemhøje sengepakker

En mellemhøj seng er den perfekte seng til børn, som elsker at klatre i seng, men som ikke er helt store nok til en højseng. Den mellemhøje seng giver lidt mere plads under seng, da den er højere end en halvhøj seng, samtidig er den ikke så høj, at det føles utrygt for mindre børn. Med en mellemhøj senge pakke får du en samlet løsning med madras og forhæng til sengen.

De mellemhøje senge fra Hoppekids er alle svanemærket.  

Artikel 1 - 20 fra 53
Mellemhøj seng fra premium serien

Mellemhøj seng fra Hoppekids

Hoppekids mellemhøj seng er den perfekte seng til lidt større børn. Sengen giver barnet ekstra meget plads til at lege eller opbevaring af sine legesager under sengen uden, at det optager mere plads på værelset.

Området under sengen kan også bruges til at lave en hule. Hæng et forhæng op og pynt rummet med en madras og en masse puder, og så har I den hyggeligste hule - som kan bruges til sjov og spas. Du kan finde mange forskellige temaer til jeres forhæng - vi har både nogle til den lille prinsesse, til racerkøreren eller vores mere neutrale med Pets.

En svanemærket børneseng 

Alle vores mellemhøje senge er Svanemærket. Det betyder, at du er garanteret en seng som overholder alle EU-standarder indenfor børnemøbler, samt at de er blivet testet. Derudover tages der forbehold for miljøet, når produkterne bliver indkøbt, produceret og igennem hele deres levetid, samt når produkternes levetid er ovre. 

Derudover er overfladen på produkterne behandlet med miljøvenlig og vandbaseret lak, der er fri for unødvendige kemikalier og skadelige stoffer.

Mellemhøj seng med madras

Med vores bundles kan du få alle de mellemhøje senge med en madras, du skal bare finde ud af hvilken madras type du vil have til sengen. De madras typer du kan få med vores bundles er skum-, koldskum- og ECO Luxury madras. 

  • Skummadrassen: Skummadrassen er en fin madras til børnesengen. Madrassen giver god støtte hvilket bidrager til en behagelig søvn. 
     
  • Koldskummadrassen: Koldskum er kendt for sin fasthed og høje komfort. Madrassen giver derfor en god støtte, samtidig med at den hjælper med at vedligeholde en behagelig temperatur igennem hele natten. Koldskumsmadrasserne, der er godkendt i henhold til STANDARD 100 by OEKO-TEX® (64406 OETI).
     
  • ECO Luxury: ECO Luxury madrassen er vores anden allergivenlige madras, som også er svanemærket. Madrassen er ligeledes lavet af en Waterlily® skumkerne. Luxury madrassen har dog også et 3 cm toplag, som er lavet af Celsius helseskum. Dette skum er særligt blødt og trykaflastende og ved påvirkningen af kroppens varme reagerer skummer ved at forme sig efter for at give støtte - memoryskum. 
mellemhøj seng med madras