DELUXE

DELUXE er den klassiske juniorseng i størrelsen 90x200cm med et nordisk og tidløst design, som fås i to forskellige udgaver. Selve sengesiden på DELUXE er den samme, og så kan der vælges mellem 2 forskellige ender - MAJA og NOAH.

MAJA har moderne og elegante sengeender, som kan fås i to forskellige højder. Det gør Maja perfekt til ethvert værelse - selv dem med skrå vægge.

NOAH har sengeender med en smule mere kant. Enderne har vertikale riller, som giver sengen et anderledes og unikt udtryk.

Artikel 1 - 14 fra 14

DELUXE - kort & godt

✔ Elegant og Nordisk design

✔ Geniale opbevaringsmuligheder

✔ Løsning med ekstra soveplads

✔ Aftagelig sengehest

✔ Sengeender med forskellige højder

Den perfekte seng til teenageværelset!

Selvom DELUXE bliver kaldt en juniorseng, så kan bestemt bruges på teenageværelset. DELUXE sengene er designet i et nordisk og elegant design, som gør dem oplagte til teenageværelset, da de kan styles på forskelligvis, så de passer til deres personlighed.

De to forskellige designs – MAJA og NOAH har hver deres charme og udtryk. Deres forskellighed gør det muligt at passe ind i næsten alle værelser. Derudover er den perfekt til indretningen af et teenagerværelse med skråvægge, da man kan få den med forskellige højder på sengeenderne. Det gør, at man kan placere sengen lige hvor man har lyst til, så man ikke bliver begrænset af sengen og de skrå vægge.

Det fede ved en DELUXE seng er, at der er plads til en udtræksseng, som vennerne kan bruge, når de skal overnatte. Udtrækssengen er udstyret med opbevaring, som kan bruges til de ekstra puder og dyner, så de ikke skal fylde i skabet eller andre ting, som I ønsker at få gemt væk.
Sengen kan også fås med opbevaring i form af store skuffer. Fordelen ved at vælge skufferne med hjul er, at det er nemt og stilrent, at gemme sine ting væk uden, at det kommer til at se rodet ud.

Juniorseng med opbevaring

Tilbehøret til DELUXE er nøje udvalgt og fokuserer på at få mest muligt ud af pladsen under sengen. De store brede sengeskuffer er for eksempel lige så dybe som sengen. Så der er masser af plads til at få gemt, legetøj, bøger, udklædningstøj og en masse andet væk.

Sengeskuffer med hjul er den perfekte form for opbevaring, for de gør det nemt for børn at nå deres legetøj.

Udtrækssengen med indbyggede skuffer fås i to størrelser: 90×190 cm, som udnytter hele sengens dybde og 70×190 cm, som er ideel, hvis du ikke har så meget plads foran sengen. Både sengeskuffer og udtræksseng udnytter hele højden under sengen.

Hvilken madras til DELUXE

Hoppekids har forskellige madrasser, så du kan finde præcis den madras, der passer til dit barn. Find og læs mere om de forskellige madrastyper her. Vi anbefaler, at man bruger en madras, der er max. 12 cm høj til vores DELUXE senge.

Hvad med skrå vægge? Intet problem!

Både MAJA og NOAH i DELUXE serien har udskiftelige sengeender – tilgængelige i forskellige højder. Det betyder, at hvis sengen står i et rum med skrå vægge, så kan du blot vælge sengeender, der passer til rummets form. Afhængigt af din plan for placeringen af sengen kan du kombinere en høj senge ende med en lav – eller vælge to lave sengeender.

Kombinationer - MAJA eller NOAH

Er du usikker omkring, hvordan du skal sammensætte din DELUXE seng, så den passer til netop dit hjem? Eller hvilket tilbehør du skal vælge? Lad os guide dig!

MAJA sengeenderne har et elegant og klassisk udtryk med et smukt finish på kanterne. Vælger du MAJA, er der to forskellige højder på enderne – vælg en af hver eller to ens.

NOAH sengeenderne har vertikale riller, som giver et unikt udtryk. Vælger du NOAH, er der også to forskellige højder på enderne – vælg en af hver eller to ens.

Sengeside

Alle DELUXE sengene har den samme sengeside i størrelsen 90×200 cm. Du kan dog vælge en fleksibel indlægsbund i stedet for en almindelig bund til din DELUXE seng. Den fleksible indlægsbund tilpasser sig til dit barns krop, hvilket er med til at give dit barn en bedre søvn om natten,

Sengehest: Sover dit barn uroligt, og ville du være mere tryg, hvis sengen havde en sengehest? Den aftagelige sengehest til DELUXE kan skabe tryghed om natten og nemt og hurtigt fjernes om dagen, så der er plads til leg.

Tilbehør til DELUXE juniorseng

DELUXE kommer med en række tilbehør for at matche jeres hjem og behov. Du kan vælge bare at have sengen for sig selv, men du kan også udnytte pladsen under sengen:

Har dit barn ofte overnattende gæster? Eller er samsovning centralt hjemme hos jer? Så vælg en udtræksseng til din seng. Det giver en ekstra seng, samt opbevaringsplads til legetøj, tøj osv. Opbevaringen kan ligeledes bruges til de extra dyner og puder, som man har liggende, så det er lige ved hånden, når man skal bruge dem.

Mangler du opbevaringsplads til legetøj, tøj eller sengetøj? Så vælg de dybe sengeskuffer til jeres seng. Skufferne passer lige under sengen og giver en masse ekstra opbevaringsplads.

Skuffer til under sengen er den perfekte løsning, hvis man gerne vil have gemt ting væk, man ikke bruger så ofte eller til større ting, som ville fylde for meget i skabet. Skuffer med hjul kan også være en god løsning, hvis det skal være nemt for børnene, at nå ting dem selv, da de så vil være i børnehøjde.