ECO Comfort

(Tidligere IDA-MARIE)

Overvejer du, om dit barn bør skifte fra en tremmeseng til en juniorseng? Og hvilken juniorseng du i så fald skal vælge? Så læs med her.

Den svanemærkede ECO Comfort sengeserie indeholder den populære lille juniorseng i et klassisk og tidløst design. Med et liggemål på 70×160 cm giver juniorsengen en god, glidende overgang mellem tremmeseng og storbarnsseng.

I ECO Comfort kollektionen finder du også hussenge, halvhøje senge og køjesenge i et udvalg af dejlige farver.

Artikel 1 - 10 fra 10

Den første juniorseng

ECO Comfort serien er designet i massivt FSC® (FSC-C109484) certificeret fyrretræ. Serien har fokus på farver og små børn, som er på vej over i en juniorseng. Det store udvalg af farver gør det muligt for ethvert barn at få en seng i deres yndlingsfarve – og med den nye Natur farve, har I også mulighed for at sætte jeres eget præg på sengen.

Alle ECO Comfort sengene kommer i størrelsen 70x160 cm, hvilket er perfekt til børn, som skal skifte deres tremmeseng ud med en juniorseng. Sengens størrelse giver nemlig plads til, at barnet kan vokse, uden at sengen føles for stor.

I ECO Comfort sengeserien finder du juniorsenge, hussenge, halvhøje senge & køjesenge.

Svanemærkede børnesenge

Mange af de senge, du kan finde hos Hoppekids, er svanemærket. Svanemærket er din garanti, for at sengen overholder alle EU-standarder indenfor børnemøbler, og at de er blevet testet herefter. Derudover tages der forbehold for miljøet gennem hele produktets rejse.

Overfladen på produkterne er behandlet med vandbaseret lak, der er fri for unødvendige kemikalier og skadelige stoffer.

Alle sengene i ECO Comfort serien er svanemærkede.

Hvilken madras til ECO Comfort børneseng

Når du skal vælge en madras til jeres ECO Comfort seng, er der mange typer af muligheder. Hos Hoppekids kan du vælge imellem skummadrasser, koldskumsmadrasser og ECO madrasser. ECO-madrasserne er både allergivenlige, svanemærkede og giver maksimal liggekomfort og medvirker til en bedre nattesøvn.

Til vores ECO Comfort senge, anbefaler vi, at du vælger en madras, der er max 9cm høj, som f.eks. ECO Dream madrassen. Du kan også bruge vores madrasguide, som gør det nemt og overskueligt at vælge den perfekte madras til jeres juniorseng.

Hoppekids ECO Comfort juniorseng

Den enkle Hoppekids ECO Comfort juniorseng har et liggemål på 70x160 cm, der gør den ideel som overgangsseng. 

Udover den klassiske hvide farve kommer ECO Comfort Juniorsengen også i 6 fine farver, som tilfører liv og personlighed til værelset uden at dominere indretningen - og som en ny tilføjelse til ECO Comfort serien, så er ECO Comfort sengen også i naturtræ, som tillader, at man kan sætte sit eget præg på sengen.

ECO Comfort juniorsengene og hussengene er svanemærket - og det gælder selvfølgelig både den hvide samt alle de andre fine farver.

ECO Comfort juniorsengen er dog ikke modulær, så du har ikke mulighed for at bygge sengen højere, som du kan ved ECO Luxury og ECO Dream serien.

ECO Comfort Husseng

Vores ECO Comfort Husseng er kombinationen af vores populære husseng, samt den mindre ECO Comfort størrelse. Den svanemærkede husseng er 70x160cm og giver et fantastisk grafisk udtryk til rummet.

Den lille husseng kan både fås i den klassiske hvide farve, samt den afdæmpede Dove Grey, som giver en god base for udsmykning af sengen.

Ligesom juniorsengen er ECO Comfort hussengen også svanemærket - gældende for både den hvide og den grå udgave.

Juniorseng med skuffer og sengehest

Med ECO Comfort juniorsengen kan I både vælge skuffer og sengehest til børnesengen. Sengehesten giver lidt mindre kant på tilværelsen, hvilket kan være trygt for særligt mindre børn. Den kan dog nemt rykkes eller fjernes, så der er frie rammer til leg i løbet af dagen.

De store skuffer er oplagte til sengetøj, dyner og puder, men også til legetøj og andre børneskatte, som skal gemmes væk.

ECO Comfort køjeseng og halvhøj seng 

Som en ny tilføjelse til ECO Comfort serien, kan du nu finde både køjesenge og halvhøje senge i flere forskellige farver. De to nye senge kommer i farverne: Dove Grey, Pale Green, Hvid samt i Natur, hvor fyrretræets naturlige farve får lov til at skinne igennem.

Sengene er ligesom resten af ECO Comfort serien ikke delbare/modulære. Derudover kommer de uden lameller – så disse skal købes separat.

ECO Comfort køjesengen og den halvhøje seng fås i to størrelser: 70x160 cm ligesom resten af ECO Comfort serien, samt 90x200 cm så, ældre børn også har mulighed for at få en farvet seng.