ECO Luxury

(Tidligere PREMIUM)

Fuldt modulær og Svanemærket sengeserie.

ECO Luxury er luksus sengeserien med højere komfort, endnu bedre sikkerhed, længere holdbarhed og et næsten uendeligt udvalg af modeller og tilbehør.

ECO Luxury sengene har livstidsgaranti på fabrikationsfejl og 5-års suppleringsgaranti på tilbehør og moduler. Serien er for dig, der ønsker det bedste, og som gerne vil kunne ændre sengen i takt med, at dit barn vokser.

Alle sengene i ECO Luxury serien er svanemærkede. Du kan læse mere om serien, sikkerhed og Svanemærket på denne side.

Artikel 1 - 20 fra 68

Børnesenge fra ECO Luxury serien

ECO Luxury er et fleksibelt og holdbart sengesystem. Det er det, fordi alle sengemodellerne tager udgangspunkt i juniorsengen, hvor du kan tilføje et bredt udvalg af moduler og tilbehør. Det betyder, at du kan vælge til og vælge fra, ændre mening og bygge om, lige så ofte som du har lyst til og behov for.

Der er fokus på sikkerhed, komfort og kvalitet, hvilket især kommer til udtryk i udvalget af tilbehør. Her har du mulighed for at købe tykkere madras, formspændt lamelbund, et væld af sengeheste, samt skrå stiger med profiler på trin for øget klatrevenlighed og sikkerhed. Fleksibiliteten og holdbarheden gør, at ECO Luxury sengene sagtens kan gå i arv til mindre søskende, men stadig føles som en ny og unik seng for dem. 

Og så er der livstidsgaranti på ECO Luxury sengeserien, som du kan læse mere om her.

Derudover er serien svanemærket, så den lever op til de strenge krav der er inden for børnesenge. Og så er senge er lavet af (FSC-C109484)-certificeret træ, som kommer fra skove, der drives bæredygtigt efter en række strenge principper. For eksempel må der ikke fældes mere skov, end der bliver plantet. Alle overflader er udelukkende behandlet med miljøvenlig, vandbaseret lak.

Madras til PREMIUM sengen

Hos Hoppekids, kan du finde forskellige børnemadrasser til jeres børneseng. Du kan både få svanemærkede madrasser, som også er allergivenlige, koldskumsmadrasser og almindelige skummadrasser. 

Når du skal vælge en madras til jeres ECO Luxury seng bør madrassen ikke være tykkere end 12 cm så de overholder sikkerhednormen.

Som du nok har set så har vi også madrasser, som er 9 cm tykke og disse madrasser kan sagtens bruges i en ECO Luxury seng, dog giver den 12 cm tykke madras mere support, hvilket kan være godt for børn, som er lidt ældre. 

Er du ikke helt sikker på hvilken madras du skal vælge til en ECO Luxury børneseng? Så tag et kig på vores madrasguide, som gør det nemt og overskueligt for dig at se forskellene på de enkelte madrasser. 

fordele ved ECO Luxury sengene fra hoppekids

Fordelene ved ECO Luxury serien

Der er mange fordele ved en ECO Luxury børneseng, sengene har både:

  • Livstidsgaranti  
  • Høje sengesider - som giver øget sikkerhed 
  • Tykkere stolpere for bedre stabilitet.
  • Muligheden for skrå stiger og håndtag - som gør det nemmere for børnene at komme op i sengen. 
  • Et modulært system - som har næsten uendelige muligheder, for bygge sengen højere. 
  • Muligheden for formspændte lameller - som giver en mere fleksibel madras 
  • Muligheden for en tykkere madras - max 12 cm 

Så hvis du leder efter en børneseng, der kan holde i mange år og, som giver dig mange muligheder for at ændre sengen til en anden - så er det en ECO Luxury seng du skal vælge.  

Certificeret sengeserie