IDA-MARIE

Overvejer du, om dit barn bør skifte fra en tremmeseng til en juniorseng? Og hvilken juniorseng du i så fald skal vælge? Så læs med her.

Den svanemærkede IDA-MARIE er en populær lille juniorseng med et klassisk og tidløst design. Med et liggemål på 70×160 cm giver IDA-MARIE en god, glidende overgang mellem tremmeseng og storbarnsseng.

Størrelsen gør også, at IDA-MARIE passer perfekt ind på mindre værelser, hvor der ofte er konkurrence om gulvpladsen.

 

Artikel 1 - 7 fra 7

Hvornår skal man skifte til en juniorseng?

En juniorseng er rigtig god til børn, som er vokset ud af tremmesengen. En juniorseng er typisk 70x160 cm og fåes som regel både med en sengehest, så barnet kan sove sikkert. Fordelen ved at vælge en juniorseng, som er 70x160 cm frem for en der kun er 140 cm er, at barnet kan sove i sengen i længere tid.

Hos Hoppekids går vi meget op i, at lave juniorsenge til børn, som kan holde til lidt af hvert. Derfor er alle vores IDA MARIE senge svanemærkede.

Svanemærkede børnesenge

Mange af de senge du kan finde hos Hoppekids er svanemærket. Svanemærket er din garanti, for at sengen overholder alle EU-standarder indenfor børnemøbler og at de er blivet testet. Derudover tages der forbehold for miljøet, når produkterne bliver indkøbt, produceret og igennem hele dets levetid, samt når produktet skal afskaffes.

Overfladen på produkterne er behandlet med miljøvenlig og vandbaseret lak, der er fri for unødvendige kemikalier og skadelige stoffer.

Hvilken madras til IDA MARIE seng

Når du skal vælge en madras til jeres IDA MARIE seng, er der mange muligheder. Hos Hoppekids kan du vælge imellem skummadrasser, koldskumsmadrasser og ECO madrasser. ECO-madrasserne er både allergivenlige, svanemærkede og giver maksimal liggekomfort og en god nattesøvn.

Til vores IDA MARIE senge, anbefaler vi, at du vælger en madras, der er max 9cm høj. Du kan også bruge vores madrasguide, som gør det nemt og overskueligt at vælge den perfekte madras til jeres juniorseng.

Hoppekids IDA MARIE juniorseng

Den enkle Hoppekids IDA MARIE juniorseng har et liggemål på 70x160 cm, der gør den ideel som overgangsseng. 

Udover den klassiske hvide farve kommer IDA MARIE Juniorsengen også i 6 fine farver, som tilfører liv og personlighed til værelset uden at dominere indretningen.

IDA MARIE er svanemærket - og det gælder selvfølgelig både den hvide samt alle de andre fine farver.

IDA-MARIE juniorsengen er dog ikke modulær, så du har ikke mulighed for at bygge sengen højere, som du kan ved PREMIUM og BASIC serien. 

IDA MARIE Husseng

Vores IDA MARIE Husseng er kombinationen af vores populære husseng samt den mindre IDA MARIE størrelse. Den svanemærkede husseng er 70x160cm og giver et fantastisk grafisk udtryk til rummet.

Den lille husseng kan både fås i den klassiske hvide farve samt den afdæmpede Dove Grey, som giver en god base for udsmykning af sengen.

Ligesom juniorsengen er IDA MARIE hussengen også svanemærket - gældende for både den hvide og den grå udgave.

Juniorseng med skuffer og sengehest

Med IDA-MARIE juniorsengen kan I både vælge skuffer og sengehest til børnesengen. Sengehesten giver lidt mindre kant på tilværelsen, hvilket kan være trygt for særligt mindre børn. Den kan dog nemt rykkes eller fjernes, så der er frie rammer til leg i løbet af dagen.

De store skuffer er oplagte til sengetøj, dyner og puder men også til legetøj og andre børneskatte.