MY COLOR

My Color er serien til børn (..og voksene) som elsker farver. Serien byder på svanemærket senge, og det fineste lille bord- og stolesæt i et hav af farver. Juniorsengen måler 90x200cm og fås i 4 skønne farver, som kan komplimenteres med matchende skuffer eller et halvhøj modul, så sengen kan blive højere. 

Men gå på opdagelse i My Color serien, og find de farverede møbler, som I kunne tænke jer. Og måske I bliver lige så forelskede i MADS sættet som vi er.

Artikel 1 - 7 fra 7

My Color fra Hoppekids

Farver kan være med til at give et børneværelse identitet og stemning. Hos Hoppekids finder du farver ideelle til børneværelset og som, kombineret med vores universer, kan få et helt nyt liv.

Vores My color serie, er en serie af farvede børnemøbler. Serien indeholder svanemærkede senge fra vores ECO Dream og ECO Comfort serier samt borde og stole fra vores MADS serie.

Af farvede sengetyper finder du både juniorsenge, halvhøje senge samt hussenge, som alle fås i et udvalg af farver - og som selvfølgelig også er svanemærkede ligesom de klassiske hvide udgaver.

For at forstærke udtrykket af de farvede møbler, kan I kombinere dem med vores universer, som komplimenterer møbelfarverne rigtig fint. 

Farver kan nemlig være med til at gøre et børneværelse mere livligt og give det identitet. Med en My Color seng, kan I gøre børnesengen til en statement piece på værelse, men det kan også være med til at samle det hele. Til den blå og lyserøde seng, kan man få de matchende forhæng til: CARS og PRINCESS, så man forstærker hele udtrykket af sengen. 

Miljøvenlige overflader

Overfladen på alle produkter fra Hoppekids er behandlet med vandbaseret lak. Det betyder blandt andet, at produktet tåler, at barnet "smager" på møblet samt, at møblet ikke udskiller unødvendige stoffer - hverken ved indånding eller nærkontakt med møblet. Lakken er TÜV certificeret ifølge DS/EN71-3.

Børn har brug for farver

Farver hører hjemme på et børneværelse. Med farvede møbler fra Hoppekids, kan du nemt flette farver ind på børneværelset og give et særligt udtryk. Mix og match farverne på tværs af hinanden eller vælg samme nuancer over flere genstande.

Er du på udkig efter lidt mere? Mal en væg i samme farve som dit farvede møbel og få et helt unikt look. Blot husk at når I vælger maling, er det bedst at gå efter en vandbaseret maling - helst med en miljøcertificering på. De er bedre for indeklimaet og miljøet. Læs mere om hvordan du indretter et sundere børneværelse her.

Børneborde og stole i farver

My color serien består ikke kun af farverige senge, men du kan også finde farverige borde og stole til børneværelset. Borde og stolene fra My color serien bliver kaldt for MADS, og de passer perfekt ind på børneværelset. Mindre børn har nemlig selv har mulighed for at bruge dem til te selskaber, eller til at sidde ved når de skal tegne. 

De smukke farver fra My Color serien 

 

Baroque Rose
Baroque Rose
Den baroque rose farve har dybde og historie, og dens nuance er valgt til at matche den Pale Rose farve.
Dream Blue
Dream Blue
Den Dream Blue farve er en Nordisk lys blå med en let dæmpet lys tone. Som minder en om solskinsdage med blå himmel.
Dove Grey
Dove Grey
En blød og en smule varm Dove Grey, er en grå farve passende til børneværelset, der skal holdes i neutrale farver.
Autumn Yellow
Autumn Yellow
Autumn yellow er en varm, blød og dæmpet gul. En behagelig karrygul farve, som giver associationer til efterårets farver.
Pale Green
Pale Green
Pale Green er en diskret men frisk grøn farve. Som giver følelsen af grønne skove.
Pale Rose
Pale Rose
En blød og sart rosa farve har en tidløs finhed. Perfekt til barnet der elsker lyserød.
Smoked Pearl
Smoked Pearl
En stærk og let støvet grå farve i en klassisk nuance.
White
White
Den klassiske hvide farve, som passer ind på stort set alle børneværelser.

Mød designeren

Farverne, der er at finde i vores My Color serie, udvikles løbende, så serien indeholder moderne farver, der er i overensstemmelse med nuværende trends.

Vores nuværende farver er udviklet i samarbejde med trend forecaster, Anja Gaede. Læs mere om design-holdet bag vores farver og serier.

Anja gaede