Sengetekstiler

Har dit barn fået drømmesengen derhjemme, men der mangler lige lidt.. Med de fine tekstiler fra Hoppekids, er det nemt at pifte børnesengen op, så den får lidt mere personlighed.

Er drømmen at have en hyggelig hule under sengen, som kun prinsesser må komme ind i, eller skal det være til dinosaurelskeren? Så er det måske et forhæng I skal have fat i.

Med de fine og sjove tekstiler, kan I både dekorere hussengen og den halvhøje seng, samt mange flere, så dit barn får den mest eventyrlige seng de kunne ønske sig.

senge tekstiler

Hvorfor er tekstiler gode til en børneseng?

Børn vokser hurtigt op, og ikke kun i vejret, men også deres interesser ændres. Derfor kan det være en fordel at vælge en forholdsvis neutral seng, som kan være på børneværelset i mange år. I stedet for kan I vælge tekstiler til sengen, som nemt og hurtigt kan ændres, hvis junior ikke er vild med dinosaurer året efter.

Tekstilerne kan være med til at give barnet en lille hyggekrog, hvor de enten kan slappe lidt af eller udleve de magiske lege, de har i tankerne.

Tekstilerne fra Hoppekids findes både til de halvhøje-, mellemhøje- og hussengene, og som giver illusionen af en rigtig hule enten under eller i sengen. Derudover kan der også fås de søde legetunneler, som enten kan være oppe i juniorsengen eller nede på gulvet og dermed skabe et aflukket rum, hvor børnene kan trække sig tilbage.