Tilbehør til børnesenge 

Tilbehør til børnesenge kan være mange ting. For dig er det måske skuffer til opbevaring, eller en sengehest, som giver mere tryghed til juniorsengen. Men det kan ligeledes være tekstiler til at dekorere børnesengen.

I begge vores sengesystemer - ECO Dream og ECO Luxury - findes der et bredt udvalg af sengeheste – både dem, der sidder rigtig godt fast, og dem, som let kan tages af om dagen. Begge serier har også rutsjebane til de halvhøje senge, samt skuffer og udtræksseng til junior- og køjesengen. ECO Luxury-serien har dog lidt ekstra tilbehør. Her findes der også skrå stiger og håndtag, hvilket kan gøre klatreturen op i de højere senge endnu mere sikker, og nemmere for dit barn at kravle op.

Tilbehør til sengen kan også bestå af tekstiler - herunder puder og forhæng til sengene. Tekstilerne fra Hoppekids findes i et utal af forskellige temaer - alt lige fra prinsesse temaerne til de mere neutrale fra Pets. De forskellige universer, som vi kalder dem her os Hoppekids, er den perfekte løsning til at pifte de hvide senge lidt op, og give børneværelset lidt mere farve og personlighed.

 

juniorseng med udtræksseng