Udtrækssenge

Hvem kunne ikke tænke sig en ekstra seng, som med et trylleslag er klar til brug og som er lige så hurtig at pakke væk igen? Med en udtræksseng er dette muligt.

En udtræksseng til børn er derfor den ideelle seng, hvis al pladsen på børneværelset skal udnyttes. Om dagen kan sengen bruges som en sofa, og når det bliver aften kan pladsen bruges som en soveplads, hvis der kommer venner på besøg. Sengen kan også bruges på deleværelset, da den kan pakkes væk om dagen så der er mere gulvplads. En udtræksseng skuffer aldrig. 

Artikel 1 - 3 fra 3
seng med udtræksseng

Udtræksseng til børn

Med en Hoppekids udtræksseng til børn, kan du nemt have en madras liggende uden, at den optager ekstra plads fra gulvet. Derudover fås vores udtræksseng med skuffer, så der stadig er plads til opbevaring. Du kan også få en udtræksseng uden skuffer.

Udtrækssengen giver dig altså:

- En seng, som er behagelig og ikke fylder

- En seng, som gør det nemt at have overnattende gæster

- En seng, som fås i flere modeller

Sengene fra Hoppekids er lavet i massivt fyrretræ, hvilket giver en super god og holdbar seng. Sengene er også alle FSC-certificeret hvilket betyder, at det træ som bliver brugt kommer fra skove, der bliver genplantet, samt at der ikke bliver taget mere træ end der er behov for. Derudover bliver planter og dyreliv beskyttet i de pågældende skove.

Du kan se vores udtræksseng til 90x200 cm senge her.

Madras til udtrækseng

Når du skal vælge en madras til jeres udtræksseng, så skal du være opmærksom på, at madrassen max må have en højde på 9 cm da den ellers ikke kan gå under sengen, hvilket er det smarte ved en udtræksseng. Vi tilbyder mange skønne madrasser, men når du vælger en madrs til udtrækssengen, skal du være opmærksom på målene. Hoppekids' udtrækssengene findes nemlig i 2 størrelser: 70x190 og 90x190. Du kan læse om alle vores madrastyper her.

Hoppekids udtræksseng

I blandt Hoppekids udtrækssenge findes der 3 forskellige modeller. Der er den klassiske udtræksseng, som passer til juniorsengene, køjesengene, hussengene og himmelsengene fra ECO Dream og ECO Luxury serien, samt køjesengen fra ECO Comfort. Denne udtrækseng passer til alle de senge, som måler 90x200cm, da udtrækssengen i sig selv har madras målene 70x190cm. Udtrækssengen er den pefekte løsning hvis man tit har overnattende gæster, eller hvis en voksen skal være tæt på, når barnet skal falde i søvn. Denne udtrækseng kommer også med små hjul, så man nemt kan tage den frem og skubbe den ind under sengen. 

Så er der udtrækssengen til DELUXE sengene. Denne udtræksseng fås i 2 størrelser: 90x190 og 70x190cm. Fordelene ved disse udtræksenge er, at den også har indbygget skuffer, så man får noget mere opbevaringsplads på værelset. 

Og den sidste udtræksseng er lounge modulet. Lounge modulet er perfekt til højsengene, da man har mulighed for at bruge modulet, som en lille sofa når man ikke skal bruge den som en seng. Derved kan man også bruge pladsen på værelset bedre. Da lounge modulet kan indstilles i længden, kræver det også en special madras, og den kan du finde lige her.