STOREY Reolsystem

Ideel opbevaring til jeres børneværelse! Få styr på bøger, legetøj eller alle bamserne med simpel opbevaring fra Hoppekids. Et reolsystem i enkelt og neutralt design, som gør, at det ikke er aldersbestemt, men nærmere en reol, som du kan bruge igennem hele livet.

STOREY er det fleksible reolsystem fra Hoppekids. Systemet bygges op i sektioner, så man kan nemt gøre reolen større eller mindre alt efter behov. Det gør det nemt for dig at få reolsystemet til at passe ind i netop dit hjem.

STOREY er endvidere omfattet af en livstidsgaranti. Det er din tryghed og garanti for, at produktet, du køber, er fremstillet med stor omhyggelighed og med tanke på sikkerhed og holdbarhed.

Artikel 1 - 14 fra 14

STOREY - kort & godt

✔ Fuldt modulært reolsystem med 80cm og 100cm brede dele

✔ 56 positioner for hylder og skriveplade

✔ Skriveplade og seng tilgængelig - begge i to størrelser

✔ Mange allerede sammensatte sæt til inspiration

✔ Nemt-at-bruge låsesystem for bedre sikkerhed

✔ Bærer op til 10kg

✔ Livstidsgaranti

Reol til børneværelset

Det kan være rigtig svært at finde ud af, hvad der skal være på et børneværelse. En af de helt store udfordringer kan være at få plads til det hele. Derudover vokser og udvikler børn sig hele tiden. Det betyder, at deres behov ændrer sig, og at børneværelset skal have mange funktioner. I mange hjem er børneværelset et af de mindre rum, men det betyder ikke at børn leger mindre eller har færre legesager.

Et børneværelse skal både bruges til leg, afslapning, besøg af legekammeraterne, lektier, søvn, kreativitet, eventyr og meget mere. Det kan derfor være en rigtig god idé at tænke i multifunktionelle møbler og fleksibel indretning. STOREY er en langtidsholdbar løsning, fordi reolen kan udvikle sig, i takt med at barnets behov udvikler sig. Reolen bygges i sektioner, så du kan tilføje eller fjerne sektioner alt efter behov.

Livstidsgaranti

Som en del af at sikre en lang levetid og holdbarhed for vores produkter, tilbyder vi livstidsgaranti på vores STOREY reolsystem. Det er din tryghed og garanti for at produktet, du køber, er fremstillet med stor omhyggelighed og med tanke på sikkerhed og holdbarhed. Reolsystemet er produceret i FSC-certificeret træ. Reolen i træ er designet til at kunne bygges ud og om - alt efter behov. På den måde sikres et langt liv for reolen.

Det vil altså sige, at du er sikret en livslang produktgaranti, når du køber reolsystemet. Læs meget mere om vores livstidsgaranti og hvordan du registrerer produkter ved at klikke her.

En simpel reol

Storey reolsystemet er super nemt at samle. Hylder og skrivebord kan placeres i 56 forskellige positioner. Det betyder, at barnets yndlingsting kan være på de nederste hylder, så er det nemt både at finde legetøjet frem og at lægge det væk igen. Omvendt kan der også placeres hylder højere oppe, hvor små pilfingre ikke kan nå.

Det enkle låsesystem er smart og nemt at bruge. Det låser hylderne fast til reolsiderne, hvilket gør reolen mere stabil og får den til at stå bedre fast. Det er virkelig så nemt som at stramme en skrue. Bare husk at stramme dem alle sammen, for det er hemmeligheden til at bygge Storey stor og stærk!

Hylder og skriveborde fås i to bredder - 80cm og 100cm.

Reol med skrivebord

Når barnet bliver ældre og skal til at lave lektier, kan I tilføje et skrivebord til reolen. Skrivebordspladerne har en bue foran. Det gør det muligt for barnet at komme langt nok ind til, at armene kan støtte på bordet, mens der tegnes, laves lektier eller noget helt tredje.

Skrivebordspladen kan, ligesom hylderne, indstilles i 56 forskellige højder. I kan altså nemt finde den rette højde, så barnet sidder i en naturlig og behagelig arbejdsstilling. Højden kan derved også øges, i takt med at barnet vokser. 

Seng med opbevaring

STOREY reolen har en seng, der passer ind i reolen. Sengen i 70x160cm passer ind i en sektion, der er 80cm bred og sengen i 90x200cm passer ind i en sektion, der er 100cm bred. På den måde kan I samle seng og opbevaring i én løsning.

Kombinationer af reolsystemet

Storey-systemet kan sammensættes efter behov og personliggøres til netop jeres hjem. Sker der en ændring i omgivelserne, kan I blot fjerne eller tilføje dele, så jeres Storey system fortsat passer til rummet. Der findes derfor et (næsten) uendeligt antal kombinationsmuligheder for Storey - herunder kan du se et udvalg af populære kombinationer.

Med skrivebord
Med seng
Til det lille værelse
Til det store værelse


1 / 6
2 / 6
3 / 6
4 / 6

Opbevaring til hele hjemmet

Et reolsystem for alle aldre

Alsidigheden i Storey systemet gør, at det kan bruges af alle aldre. Højderne på både hylder og bordplade kan justeres i 56 forskellige positioner og derved justeres i takt med, at barnet vokser. Bliver der brug for mere eller mindre hyldeplads tilføjes eller fjernes sektioner blot efter behov. Storey kan altså være en tro følgesvend gennem hele opvæksten.

Opbevaring til mindre børn

For mindre børn kan Storey udstille alle de skatte, som barnet finder på sin vej. Legesagerne, som barnet bruger i øjeblikket, kan opbevares i en højde, så det er let tilgængeligt. Det legetøj, som måske er sat på en lille pause, kan ligeledes placeres på de øvre hylder og tages frem efter behov. Det smarte sikkerhedssystem gør, at Storey kan fastgøres til væggen og dermed forhindre, at reolen vælter. Er der brug for lidt ekstra gulvplads under reolen, så kan hylderne blot rykkes op. Tilføj en bordplade og så har I et sted til at bygge med klodser, bygge perler eller tegne tegninger. Når barnet bliver højere, rykkes bordpladen blot opad, så højden passer.

Opbevaring til barnet

For barnet begynder behovet for selvstændighed så småt at have en større betydning. Man vil gerne gøre og bestemme ting selv. Storey er ideelt til at skabe et godt rum med muligheder for dette. Placér hylderne i barnets højde. På den måde styrer de selv, hvad der skal hvorhen og ved præcist, hvor de vigtige skatte er gemt væk. Et skrivebord er en god mulighed for at skabe en plads, der er barnets egen, hvor det kan fordybe sig i tegninger, billedbøger eller lektier.

Opbevaring til teenager

Teenagere bruger meget (læs MEGET) tid på deres værelser og for dem, er det det vigtigste rum i hele huset. Det er derfor også vigtigt, at værelset giver ro og tryghed og afspejler personligheden af den, der bor der. Det enkle og klassiske design af Storey gør, at det passer ind på alle værelser. Udtrykket af Storey styres af det, der placeres på hylderne. Udover blot at være opbevaring, kan Storey være med til at gøre værelset personligt og komfortabelt. Tilføj et skrivebord så der i ro og mag kan laves lektier.

Opbevaring til ældre børn

Bare fordi man har rundet en bestemt alder, betyder det bestemt ikke, at fortællingen om Storey stopper her. Hiv Storey reolen ind i stuen og brug den til opbevaring af bøger, nips og andet. Du kan også tilføje et skrivebord og bygge dit helt eget personlige hjemmekontor, som gør hjemmearbejdet en lille smule mere overskueligt. Her vil der både være plads til computeren og alle dine vigtige papirer.

STOREY på rigtige børneværelser

@mammarose
@mammarose
"Må man gerne være misunderlig på sin datters værelse?"