CARS

Giv din juniorseng en overhaling!

Fuld fart frem, og hold kun tilbage hvis der er rødt! Kør vildt og farligt på racerbanen og lav nye seje veje. En ægte racerkøre kører bil med liv og sjæl, er koncentreret og ser kun vejen for sig. Ja det kan faktisk være helt svært at stoppe. Alle kørertøjer er fede, men bilen er bare lidt federe – smart, elegant og hurtig.

Tekstilserien giver uendelige muligheder for fart og race. Den er enkel, tone i tone blå og har fokus på den blå farve i flere nuancer. Tjek det flotte grafiske mønster ud og nyd one line drawing.

”Det er meget oppe i tiden med helt enkelte grafiske mønstre. Derfor er det så enkelt og det er ligesom farverne der er vigtige” – Susanne Nielsen fra designteamet.Artikel 1 - 9 fra 9

Læs mere omkring tankerne bag skabelsen af Cars og Princess fra grafisk designer, Susanne Nielsen.

De to serier, Cars og Princess, hører jo egentligt sammen. Det var først meningen, at det kun skulle være ét tema, men så blev det delt i to, så der var noget for både piger og drenge.

Konceptet, temaet og trenden er det her “less is more” grafiske udtryk. Simple grafiske mønstre er meget trendy, hvorfor vi valgte det her one-line-drawing, som er meget moderne”.

Det simple mønster får virkelig farverne til at stå frem i den her tone-i-tone trend, hvor den samme farve bruges i forskellige nuancer”.

Susanne Nielsen

Cars temaet varierer mellem blå farver, og er bundet sammen i det her one-line-drawing mønster af en bil, som ses gennem hele temaet. På den anden side er Princess temaet, som varierer mellem lyse røde farver, og bindes sammen af one-line-drawing mønsteret af en krone, som også går igen gennem hele temaet.

De nye møbelfarver omfatter også blå og røde farver, som komplimenterer Cars og Princess temaerne smukt.

Mød designeren

Tekstilserierne fra Hoppekids udvikles løbende, så de indeholder moderne farver, der er i overensstemmelse med nuværende trends.

Vores nuværende serier er udviklet i samarbejde med trend forecaster, Anja Gaede. Læs mere om design-holdet bag vores farver og serier.