CONSTRUCTION

Byg om på dit børneværelse!

STOP! Står der på det knaldrøde skilt, som hænger midt på den lukkede dør ind til værelset. Fra værelset kommer der bankelyde og en stemme som dirigerer slagets gang. Du tror, der bliver sagt: ”Bamse, hold den grå pude, så laver jeg lige væggen til fortet”. Der bliver bygget igen, for på værelset bor nemlig et barn, som kan få Byggemand Bob til at ligne en amatør. Husk sikkerhedshjelmen, hvis bamsetårnet ikke står helt i vatter, og husk at det ikke er rod – det er et værelse under ombygning!

Med alle forhæng medfølger tre arbejdsskilte i stof. De har alle velcro på bagsiden, og kan derfor placeres på forhænget lige hvor børnene synes de skal sidde.

Du kan også kigge forbi vores Instagram eller Facebook-side, hvor vi ofte deler billeder fra glade børneværelser.

Brug #Hoppekids på Instagram så andre kan finde dig!Artikel 1 - 7 fra 7

Færdsel på byggepladsen er på eget ansvar

Lego, puslespil, klodser - you name it! Kan det bygges op og tages ned igen, så er det lige sagen. Lav værelset om til en byggeplads og lad kreativiteten løbe frit. Husk blot sikkerhedshjelmen, når du bevæger dig ind på byggepladsen - i tilfælde af at der skulle falde en bamse eller to ned fra fortet.

I vores Construction serie finder du forhæng til både halvhøje og mellemhøje senge. Derudover indeholder serien en masse tilbehør, som du kan dekorere din juniorseng med.

Mød designeren

Tekstilserierne fra Hoppekids udvikles løbende, så de indeholder moderne farver, der er i overensstemmelse med nuværende trends.

Vores nuværende serier er udviklet i samarbejde med trend forecaster, Anja Gaede. Læs mere om design-holdet bag vores farver og serier.