FAIRYTALE FLOWER

Prinsessedrømme

Er det bedste i verden at kunne klatre op i sit prinsessetårn eller svæve på en lyserød sky, mens man beskuer sit kongedømme? Eller at holde teselskab med bamserne i slottets gemakker under balkonen?

Fairytale Flower giver dit barn mulighed for at boltre sig i smukke, lyserøde omgivelser, der passer perfekt til en lille prinsesse eller prins. Den græskarformede karet må I selv stå for, men denne tekstilserie sikrer, at der er pyntet op i balsalen.

Læs mere om Fairytale Flower på denne side og få inspiration til dit børneværelse.

Du kan også kigge forbi vores Instagram eller Facebook-side, hvor vi ofte deler billeder fra glade børneværelser.

Brug #Hoppekids på Instagram så andre kan finde dig!Artikel 1 - 11 fra 11

En fortryllende verden

Forestil dig at du er prinsessen på ærten, Askepot, Snehvide eller en af de mange andre eventyrsfigurer, som der er blevet fortalt om så ofte. Lad dig fortrylle af det eventyrlige univers og få brugt og udviklet fantasien.

I vores Fairytale Flower serie finder du forhæng til både halvhøje og mellemhøje senge. Derudover indeholder serien en masse tilbehør, som du kan dekorere din juniorseng med.

Mød designeren

Tekstilserierne fra Hoppekids udvikles løbende, så de indeholder moderne farver, der er i overensstemmelse med nuværende trends.

Vores nuværende serier er udviklet i samarbejde med trend forecaster, Anja Gaede. Læs mere om design-holdet bag vores farver og serier.