FAIRYTALE KNIGHT

Ære- og Pudekamp

Når borgen skal forsvares mod drager, trolde, kæmper og andre monstre, er denne tekstilserie ideel. Kongen eller dronningen kan sidde komfortabelt på sin trone i gildesalen, fordi ingen kommer til at bryde murene af kampesten.

Til tider skal det øverste tårn dog forsvares mod ildspyende øgler eller kæmper, der synes, at man skal lægge sig til at sove i stedet.

Godt man har sit våbenarsenal af puder!

Læs mere om Fairytale Knight på denne side og få inspiration til dit børneværelse.

Du kan også kigge forbi vores Instagram eller Facebook-side, hvor vi ofte deler billeder fra glade børneværelser.

Brug #Hoppekids på Instagram så andre kan finde dig!Artikel 1 - 11 fra 11

Et hæderligt værelse

Slå bamse til ridder af børneværelset. Få dig et rundt bord. Sæt jer om det runde bord. Grib jeres sværd og besejr en drage eller to. Red en prinsesse ud fra et højt tårn. Kun fantasien sætter grænser for jeres eventyr!

I vores Fairytale Knight serie finder du forhæng til både halvhøje og mellemhøje senge. Derudover indeholder serien en masse tilbehør, som du kan dekorere din juniorseng med.

Mød designeren

Tekstilserierne fra Hoppekids udvikles løbende, så de indeholder moderne farver, der er i overensstemmelse med nuværende trends.

Vores nuværende serier er udviklet i samarbejde med trend forecaster, Anja Gaede. Læs mere om design-holdet bag vores farver og serier.