Halvhøj Seng med rutsjebane

Hos Hoppekids finder du et udvalg af forskellige halvhøje juniorsenge med rutsjebane i forskellige mål. Sengen har mange timers sjov i sig og giver god plads til leg eller opbevaring under sengen, samtidig med at den ikke er så høj, at det føles utrygt.

Vores senge med rutchebane er halvhøje og hvide, hvilket gør dem simple i udtrykket og nemme at tilpasse til resten af værelset. Rutchebanen kan - ligesom stigen - placeres i begge sider af sengen, så I kan få sengen til at passe til indretningen af netop jeres børneværelse.

Se alle vores halvhøje senge med rutchebane her på siden og læs mere om, hvorfor I skal vælge en halvhøj seng med rutsjebane.Artikel 1 - 3 fra 3

Rutsjebane indendørs? Ja tak!

Overvejer I at gøre børneværelset en anelse sjovere? Lav en legeplads indenfor med en rutchebane på værelset. Det er en fantastisk kilde til mange timers sjov - og på en regnvejrsdag er det lidt sjovere at se sit barn rutsje inde på værelset end ude på legepladsen.

Udover de mange muligheder for sjov og leg, er der også en masse andre fordele ved en høj seng med rutsjebane. Når dit barn kravler op i sengen, rutsjer ned og kravler op på ny, udvikler barnet sine motoriske færdigheder, da man lærer at bedre kontrollere sin krop. Tilpas udfordrende fysiske udfoldelsesmuligheder hjemme er vigtige for, at dit barn har mulighed for at udvikle sine motoriske kompetencer (sundhedsstyrelsen.dk).

Forhæng til halvhøj seng med rutchebane

Pladsen under en sengen kan bruges til rigtig meget - lige fra opbevaring til legerum. Man kan for eksempel lave en hule under sengen og eventuelt gøre den ekstra hyggelig med en madras, en masse puder og lyskæder. Hertil kan et legeforhæng til den halvhøje seng være rigtig godt tilbehør og være med til at ændre udtrykket af sengen. Leder I efter noget inspiration til jeres værelse så hop over og se alle vores tekstil-temaer. Her finder I bla. forskellige forhæng til en halvhøj seng.

Legeforhæng til seng med rutsjebane er det samme, som bruges til en almindelig halvhøj seng. Det vil også sige, at beslutter I jer for at fjerne rutsjebanen, kan forhænget fortsat bruges til sengen uden rutsjebane.

Madras til halvhøj juniorseng

Når du skal vælge en madras til en halvhøj seng fra Hoppekids, anbefaler vi en madras, der er 9cm høj til senge fra BASIC serien og til senge fra PREMIUM serien, anbefaler vi en madras, der er 12cm høj.

Når du har fundet ud af, hvor høj madrassen må være, skal du til finde ud af hvilken madras, der passer bedst til dit barn. Er det en svanemærket og allergivenlig ECO madras, en koldskumsmadras eller noget helt tredje. Se mere om vores forskellige madrasser og fordelene ved de enkelte madrasser her.

Hvornår kan man bruge en høj børneseng?

Hvornår man skal vælge en seng med højde til sit barn, eller om man skal have en høj seng kommer meget an på dit barn. Vi anbefaler vores halvhøje senge til børn i 4-5 års alderen - men nogen vælger at tage en høj seng ind endnu tidligere, hvilket selvfølgelig også er muligt. Se på jeres barn og vurder herfra, om en seng med højde er sagen eller ej.

For at vænne sig til højden på sengen, kan man eventuelt starte med at sove på en madras under sengen. Så kan dit barn i løbet af dagen lege i sengen og vænne sig til højden. Inden længe er barnet helt tryg ved at bevæge sig i sengen, og så kan man rykke sovepladsen op i sengen.

Er I ikke helt sikre på om en rutsjebane er noget for jer, kan I altid tilføje den senere. Køber I en delbar halvhøj seng - hvad end det er BASIC eller PREMIUM - kan rutchebanen tilkøbes og monteres efterfølgende. Og så kan den ligeledes også fjernes igen på et senere tidspunkt.

Ruchebanen kan - ligesom stigen - monteres i begge sider af sengen, så I kan sætte den i den side, der passer bedst til indretningen af jeres børneværelse.