Halvhøje senge

Hos Hoppekids finder du et stort udvalg af halvhøje børnesenge med forskellige mål og i et udvalg af forskellige farver. Sengen giver god plads til leg eller opbevaring under sengen samtidig med, at den ikke er så høj, at det føles utrygt.

Leder du efter en svanemærket seng til dit barn, er du også landet det rigtige sted. Alle de halvhøje senge fra Hoppekids er svanemærket – for jeres og miljøets skyld.

Se de halvhøje senge fra Hoppekids her på siden og læs nærmere om, hvorfor I skal vælge en halvhøj seng samt hvilken seng, I skal vælge.Artikel 1 - 5 fra 5

Hvorfor vælge en høj børneseng?

Der er en masse fordele ved at vælge en høj børneseng. Det kan være rigtig godt for dit barns motoriske udvikling at skulle klatre op og ned fra sengen, da man lærer at bedre kontrollere sin krop. Tilpas udfordrende fysiske udfoldelsesmuligheder hjemme er vigtige for, at dit barn har mulighed for at udvikle sine motoriske kompetencer (sundhedsstyrelsen.dk).

Pladsen under en sengen kan også bruges til rigtig meget - lige fra opbevaring til legerum. Man kan for eksempel lave en hule under sengen og eventuelt gøre den ekstra hyggelig med en madras, en masse puder og lyskæder. Man kan også bruge et legeforhæng til sin halvhøje seng og ændre udtrykket af sengen. Leder I efter noget inspiration til jeres værelse så hop over og se alle vores tekstil-temaer. Her finder I bla. forskellige forhæng til en halvhøj seng.

Størrelsen på en halvhøj juniorseng

Er du i tvivl om, hvilke mål en halvhøj seng findes i, skal du læse med her. Vores halvhøje juniorsenge kommer i forskellige størrelser alt afhængig af modellen. Alle sengene kommer i størrelsen 90x200 cm, men nogle modeller tilbyder også målene: 70x160 cm, 120x200 cm og 70x190 cm.

Sengenes højde på 105 cm, giver dit barn muligheden for at nyde udsigten fra sengen, uden at føle sig utryg.

Find den bedste halvhøje seng til dit barn

Svanemærket senge

Alle de halvhøje juniorsenge, du kan finde hos Hoppekids, er svanemærket. Svanemærket er din garanti, for at sengen overholder alle EU-standarder indenfor børnemøbler og at de er blivet testet. Derudover tages der forbehold for miljøet, når produkterne bliver indkøbt, produceret og igennem hele deres levetid, samt når produkterne skal afskaffes. 

Overfladen på produkterne er behandlet med miljøvenlig og vandbaseret lak, der er fri for unødvendige kemikalier og skadelige stoffer. En svanemærket seng er derfor helt sikker at sætte på jeres børneværelse.

Halvhøj seng med rutsjebane

Hos Hoppekids finder du også halvhøje senge med rutchebane. Sengen kommer både i vores PREMIUM og BASIC model. Rutsjebanen kan monteres i begge sider af sengen og ligeledes stigen. Hop over på vores side omkring senge med rutsjebaner og læs meget mere.

Madras til halvhøj seng

Når du skal vælge en madras til jeres halvhøj seng, så skal du være opmærksom på, om det er en BASIC eller PREMIUM seng. Hvis du har valgt en seng fra BASIC serien, så anbefaler vi at madrassen MAX. er 9 cm høj iht. sikkerhedsnormen og for vores PREMIUM serie anbefaler vi at madrassen er MAX. 12 cm høj. 
Når du har fundet ud af, hvor høj madrassen må være, skal du til finde ud af hvilken madras, der passer bedst til dit barn. Er det en ECO madras, som er allergivenlig og svanemærket eller en koldskumsmadras, som er Oeko-tex 100 certificeret eller noget helt tredje. Se mere om vores forskellige madrasser og hvad fordele ved de enklte madrasser er her.

Hvornår kan man bruge en høj børneseng?

Hvornår man skal vælge en seng med højde til sit barn, eller om man skal have en høj seng kommer meget an på dit barn.

Vi anbefaler vores halvhøje senge til børn i 4-5 års alderen - men nogen vælger at tage en høj seng ind endnu tidligere, hvilket selvfølgelig også er muligt. Se på jeres barn og vurder herfra, om en seng med højde er sagen eller ej.

For at vænne sig til højden på sengen, kan man eventuelt starte med at sove på en madras under sengen. Så kan dit barn i løbet af dagen lege i sengen og vænne sig til højden. Inden længe er barnet helt tryg ved at bevæge sig i sengen, og så kan man rykke sovepladsen op i sengen.

Hvilken halvhøj seng skal man vælge?

Hos Hoppekids finder du et udvalg af forskellige halvhøje børnesenge. Vi har senge i forskellige farver og størrelser, så du kan finde netop den seng, der passer til jeres hjem.

Vælger du en BASIC halvhøj seng, passer vores JONAS skrivebord perfekt til sengens højde og kan rulles ud og ind fra sengen efter behov. En halvhøj seng med skrivebord er perfekt til skolebarnet, som har brug for plads til både leg og lektier.

Vælger du en PREMIUM børneseng, får du en svanemærket seng med livstidsgaranti. Find alle sengene fra PREMIUM og læs mere om serien her.