Himmelsenge

Eventyrlig himmelseng til børn. Gør børneværelset mere eventyrligt med en Hoppekids himmelseng. Sengerammen er med til at skabe et mindre rum i rummet, og man kan med tekstiler og pynt skabe en steming af hygge inde på værelset.
 

Svanemærket himmelsenge


Artikel 1 - 2 fra 2

Den perfekte himmelseng til børn

Få den mest eventyrlige himmelseng til dit barn. Pynt sengen med en masse puder og den fineste sengehimmel og så er I godt på vej til at få det perfekte værelse. I kan også hænge billeder op inde for rammen af sengen for at gøre det mere dekorativt.

Under sengen er der rig mulighed for at få plads til opbevaring. Med de fine skuffer fra Hoppekids, kan I få plads til alt jeres legetøj og så er det ovenikøbet nemt for de små, at få skufferne ud, da de er monteret med hjul.

Pladsen under sengen kan også fyldes ud, med en ekstra sengplads. Med Hoppekids udtræksseng kan I nemt få den ekstra soveplads ind på værelset uden, at I skal bøvle med at have en madras liggende, som optager plads. For med en udtræksseng der er ikke noget som skal foldes ud eller pakkes sammen - I skal bare rulle udtrækssengen tilbage under sengen og så er den væk!

Himmelseng mål

Hoppekids himmelseng kommer i 2 størrelser 70×160 cm og 90×200 cm. Den store model giver plads til, at barnet kan have sengen indtil de rammer teenagealderen. Men der er også plads til, at en voksen kan være i sengen, når der skal læses godnat historie.

Madras til himmelseng

Når du skal vælge en madras til jeres himmelseng, er der mange muligheder. Hos Hoppekids kan du vælge imellem skummadrasser, koldskumsmadrasser og ECO madrasser. ECO-madrasserne er både allergivenlige, svanemærket, samt giver maksimal liggekomfort og en god nattesøvn. Find den rigtige madras til din himmelseng her. 

Dog skal du være opmærksom på, at vi anbefaler, at madrassen ikke er højere end 9 cm, hvis sengen er en del af BASIC serien.

Svanemærket himmelsenge til børn

Alle vores senge er svanemærket og ligeledes er modulet til himmelsengen. Svanemærket er din garanti for, at alle møblerne overholder alle EU-standarder inden for børnemøbler og, at de er blevet testet. Med svanemærket møbler bliver der taget hensyn til miljøet lige fra produktionen af produktet til det skal afskaffes og det er med til at sikre, at det er et holdbart produkt. 
Sengene er yderligere behandlet med en vandbaseret lak, som er miljøvenlig og fri for unødvendige kemikalier. Så skulle dit barn få lyst til bide lidt i sengen, så sker der ikke noget ved det.