Højsenge

Højsengene fra Hoppekids er svanemærket dette betyder, at du er garanteret at produktet overholder alle EU-standarder inden for børnemøbler og at de er testet. Samtidig tages der størst mulige hensyn til miljøet både ved indkøb af råvarer, under selve produktionen, i produktets liv og når produktet skal bortskaffes.

Overfladen er behandlet med miljøvenlig, vandbaseret lak, fri for unødige kemikalier og skadelige stoffer. Se udvalget og læs mere om højsengene fra Hoppekids på denne side.

Svanemærket


Artikel 1 - 9 fra 9

De mange fordele ved en højseng

Hoppekids har et stort udvalg af højsenge. Vores højsenge er perfekte til større børn, som ønsker mere plads på værelset. Højsengen giver endnu mere plads på værelset og giver dit barn mulighed for, at få en lille arbejdsplads under sengen.

Med en højseng får I endnu flere muligheder for at udnytte rummet under sengen. I kan lave det om til et arbejdshjørne, hvor der er plads til at udfolde sine kunsteriske evner. I kan også udnytte pladsen til ekstra siddepladser og lave det til et lille tv-hjørne.

Under sengen er der hele 143 cm fra undersiden af køjen til gulvet, så det er kun fantasien der sætter grænser for hvad pladsen kan bruges til.

Hoppekids har også en højseng med skrivebord, som går langs hele sengen. Derved har dit barn eller teenager masser af plads til at slå sig løs, hvad end det er med farvning af malebøger eller om det er til lektier.

Vores store PREMIUM model: 90×200 cm er den model, som giver jer flest muligheder fremadrettet. Den store størrelse gør det muligligt for dit barn at vokse med sengen, men den kan også nemt forvsandles om til en juniorseng eller en af vores andre PREMIUM senge, med vores tillægsmoduler.

TÜV Sikkerhedscertificering

TÜV er et anerkendt tysk sikkerhedsfirma som tilbyder uafhængige tests af en lang række produkter, herunder møbler. Testen sikrer at møblerne lever op til eller er bedre end gældende standarder. Vores PREMIUM og BASIC serier er testet til at leve op til DS/EN747, hvilket stiller krav til sikkerheden ved højere senge, hvor madrassen er over 60 cm fra gulvet.
Vi tester løbende alle produkter i disse serier.

Madras til højseng

Når du skal vælge en madras til jeres Højseng, så skal du være opmærksom på, om det er en BASIC eller PREMIUM seng. For det kan have betydning for sikkerheden. Hvis du har valgt en seng fra BASIC serien, så må madrassen MAX. være 9 cm høj iht. sikkerhedsnormen og for vores PREMIUM serie må madrassen MAX. være 12 cm høj. 
Udover højden på madrassen skal i også overveje hvad madrasssen skal kunne. Skal madrassen give maksimal support og være allergivenlig, eller skal madrassen bare give god støtte? Læs mere om de forskellige madrasser der passer til en højseng lige her.

Højseng med skrivebord

Med en højseng får dit barn endnu mere plads på værelset. Hos Hoppekids, har vi designet en højseng med skrivebord. Så er der plads til at tegne, lave lektier eller udfolde sig kreativt uden, at værelset skal være fyldt med store møbler. Hvis al pladsen under sengen ikke kun skal bruges som et skrivebord, kan man også få en højseng, som kun har et lille bord i hjørnet. Så er der nemlig palds til at have andre ting under sengen - det kan være en lounge område eller en bogreol eller noget helt tredje.