Hussenge

Find den fine og populære husseng hos Hoppekids! Her finder du hussenge i både grå og hvid, med trapper og i forskellige størrelser. De er i rent nordisk design, som giver den perfekte ramme for at style hussengen nøjagtigt, som I ønsker det.

Leder du efter en svanemærket seng til dit barn, er du også landet det rigtige sted. Alle hussenge fra Hoppekids er svanemærket - for jeres og miljøets skyld.

Se hussengene fra Hoppekids her på siden og læs nærmere om hvorfor, I skal vælge en husseng til jeres barn samt hvilken seng, I skal vælge.Artikel 1 - 3 fra 3

Husseng fra Hoppekids

Elsker dit barn at bygge hyggelige huler, men er ikke helt tryg ved at kravle op i en seng med højde? En husseng er den perfekte løsning, da den skaber en fin ramme omkring sengen og giver tryghed med masser af mulighed for at skabe et såkaldt "rum i rummet". Hussengen er en populær og eftertragtet børneseng, som nok skyldes de mange muligheder for dekoration af sengen. Man kan for eksempel sætte lyskæder op eller bruge en sengehimmel over taget.

Du kan finde legeforhæng til husseng både i størrelsen 70x160cm og 90x200cm og i tre forskellige designs! Se dem alle her.

Hvor stor er en husseng?

Hussengen fra Hoppekids er løftet omkring 20 cm over gulvet - nøjagtigt ligesom en almindelig juniorseng. Den korte afstand mellem gulv og sengeside betyder altså, at sengen kan passe både til de ældre, men også de yngre børn. Derfor har vi 2 forskellige størrelser - én i den 'almindelige' juniorseng-størrelse med målene 70x160 cm samt en i voksenstørrelsen 90x200 cm.

Husseng med skuffer

Tilføj skuffer til din juniorseng for at få ekstra opbevaring til legesager, ekstra tøj eller "dagsrod" fra en dag fyldt med leg. Du finder selvfølgelig skuffer til din husseng lige meget hvilken farve og størrelse, du vælger. Find skuffer i 70x160 her og skuffer i 90x200 her. Har du valgt en seng med trappe, finder du her mindre skuffer, der kan passe hertil.

BASIC husseng 90x200

Vores BASIC husseng har størrelsen 90x200cm og giver derfor masser af plads at vokse på. Det er oplagt at lege med sengens grafiske udtryk - placér den enten op ad en væg eller ud fra en væg for at fremhæve den fine form.

Sengen i BASIC serien kommer i to versioner: en almindelig og en med trappe. Trappen kan gøre turen i seng nemmere og sjovere.

Hussenge fra Hoppekids er svanemærket - det officielle miljømærke i hele Norden. Den lever derfor op til strenge krav omkring miljøet, sundhed, kvalitet og sikkerhed – gennem hele dens livscyklus.

IDA MARIE husseng 70x160

Vores IDA MARIE Husseng har størrelsen 70x160cm og giver derfor en tryg og rolig base for dit barn. Skab en hyggelig hulestemning ved at dekorere sengen med draperinger, lyskæder eller andet pynt.

Sengen er svanemærket - det officielle miljømærke i hele Norden. Den lever derfor op til strenge krav omkring miljøet, sundhed, kvalitet og sikkerhed – gennem hele dens livscyklus.

Farvede juniorsenge

Mange af børnesengene fra Hoppekids kommer i den klassiske hvide farve. Det gør sengen tidløs og kan derfor være med til, at øge brugstiden af sengen. Derudover findes et udvalg af vores senge i versioner med farver, som følger trends og tendenser inden for design og interiør. Det er blandt andet vores hussenge, som findes i 2 nuancer af grå. Farverne valgt til hussengene er moderne, men samtidig også afdæmpede og basis-farver, så de kan bruges sammen med andre farver og over en lang periode.

Hussengene fra Hoppekids findes, udover den klassiske hvide farve, også i to grå farver. En husseng i grå kan give et helt andet udtryk i rummet og give værelset lidt kant. Og ligesom den hvide husseng, kommer der selvfølgelig også tilbehør såsom skuffer til de grå hussenge.

BASIC husseng 90x200 i Smoked Pearl

BASIC Hussengen fra Hoppekids findes både i hvid og farven Smoked Pearl. Brug hussengen med forhæng fra Pets serien og få et mørkere udtryk der matcher over både seng og tilbehør.

IDA MARIE Husseng 70x160 i Dove Grey

Den lille IDA MARIE husseng fra Hoppekids findes, udover hvid, også i den fine farve Dove Grey. Til sengen fås også både skuffer og sengehest i Dove Grey, som kan give opbevaring eller ekstra sikkerhed om natten.

Bliv inspireret af rigtige børneværelser

Her kan du finde inspiration fra børneværelser rundt omkring i verden til, hvordan du kan indrette med en husseng samt hvordan, den kan dekoreres og styles. Med en husseng er mulighederne for udsmykning uendelige - kun fantasien sætter grænser. Og lige meget størrelse og farve, kan du selvfølgelig få en husseng med opbevaring ved at tilvælge vores rummelige skuffer på hjul.

Først tager vi et smut til Sverige, hvor Lilie Biskopsdotter bor sammen med sin familie. Hun elsker at pynte børneværelser og har selv syet et helt unikt stribet "tag" til sin datters husseng. Det er i samspil med resten af værelset og skaber en hus-i-hus effekt.

En anden løsning til hussengen, som Lilie har lavet er et lyserødt gardin til hussengen, som falder ned over enderne på sengen. Hendes datter er vild med enhjørninger og lyserøde farver, så det var en helt perfekt løsning.

Nu tager vi et smut til Holland, for at se hvordan Sonja styler sine tvillingers værelser. Både hendes datter og hendes søn har en husseng, så her kommer inspiration til, hvordan man kan style hussengen til et drenge værelse og et pigeværelse. Hussengen står fantastisk i kontrast til farvede vægge eller vægge med mønstret tapet, som kan ses på begge værelser. Til sin søn har Sonja lavet et helt unikt tag, som danner et komplet hus. Blandingen af materialer giver børneværelset et helt særpræget look.

For hendes datters seng lavede Sonja draperinger over taget af hussengen - resulterende i den hyggeligste husseng i Holland. Om aftenen indhylles det ophængte lys af draperingerne og bliver den perfekte hule for godnat-læsning.

Find forhandler

Du kan finde og købe Hussengene fra Hoppekids hos din foretrukne eller nærmeste forhandler herunder.