IDA-MARIE

Fra tremmeseng til Juniorseng

Overvejer du, om dit barn bør skifte fra en tremmeseng til en juniorseng? Og hvilken juniorseng du i så fald skal vælge? Så læs med her.

Den svanemærkede IDA-MARIE er en populær lille juniorseng med et klassisk og tidløst design. Med et liggemål på 70×160 cm giver IDA-MARIE en god, glidende overgang mellem tremmeseng og storbarnsseng.

Størrelsen gør også, at IDA-MARIE passer perfekt ind på mindre værelser, hvor der ofte er konkurrence om gulvpladsen.

Læs mere om serien nederst på siden.Artikel 1 - 7 fra 7

Hvornår skal man skifte til en juniorseng?

Der er ikke en fast alder for, hvornår et barn bør skifte fra en tremmeseng til en juniorseng. Er dit barn fysisk ved at være for stor til tremmesengen eller oplever du flugtforsøg fra tremmesengen? Så vil det være tid til at skifte til juniorsengen.

Søvn handler i stor grad om tryghed. Har dit barn været vant til og tryg ved tremmesengen, kan det være en god idé, at starte med en mindre børneseng, som overgang mellem tremmeseng og juniorseng/voksenseng.

IDA MARIE fra Hoppekids er en kollektion af svanemærkede mindre børnesenge med målene 70x160cm. Den mindre seng kan fungere godt som overgangsseng og skabe en tryg ramme for dit barn. IDA MARIE kollektionen har et stort udvalg af farver og indeholder både juniorsenge og hussenge i størrelsen 70x160cm.

IDA MARIE Juniorseng

Den enkle IDA MARIE juniorseng har et liggemål på 70x160 cm, der gør den ideel som overgangsseng. 

Udover den klassiske hvide farve kommer IDA MARIE Juniorsengen også i 6 fine farver, som tilfører liv og personlighed til værelset uden at dominere indretningen.

IDA MARIE er svanemærket - og det gælder selvfølgelig både den hvide samt alle de andre fine farver.

IDA-MARIE juniorsengen er dog ikke modulær, så du har ikke mulighed for at bygge sengen højere, som du kan ved PREMIUM og BASIC serien. 

Tilbehør til din juniorseng

Med IDA-MARIE kan i både vælge skuffer og sengehest til sengen. Sengehesten giver lidt mindre kant på tilværelsen, hvilket kan være trygt for særligt mindre børn. Den kan dog nemt rykkes eller fjernes, så der er frie rammer til leg i løbet af dagen.

De store skuffer er oplagte til sengetøj, dyner og puder men også til legetøj og andre børneskatte.

IDA MARIE Husseng

Er kombinationen af vores populære husseng samt den mindre IDA MARIE størrelse. Den svanemærkede husseng er 70x160cm og giver et fantastisk grafisk udtryk til rummet.

Rolige farver

Den lille husseng kan både fås i den klassiske hvide farve samt den afdæmpede Dove Grey, som giver en god base for udsmykning af sengen.

Ligesom juniorsengen er IDA MARIE hussengen også svanemærket - gældende for både den hvide og den grå udgave.

IDA MARIE Husseng