Juniorseng til børn

En juniorseng er rigtig god til børn, som er vokset ud af tremmesengen. En juniorseng er typisk 70x160 cm og fåes som regel både med en sengehest, så barnet kan sove sikkert. Fordelen ved at vælge en juniorseng, som er 70x160 cm frem for en der kun er 140 cm er, at barnet kan sove i sengen i længere tid. 

Hos Hoppekids går vi meget op i, at lave juniorsenge til børn, som kan holde til lidt af hvert. Derfor er alle vores juniorsenge svanemærket. Du kan læse mere om svanemærket her og hvad det betyder for dit barn og deres seng. 

Juniorseng mål

En klassisk juniorseng måler 70x160 cm, men man kan få en juniorseng i flere forskellige størrelser. 

En Hoppekids juniorseng er den perfekte seng, når dit barn er blevet for stor til en tremmeseng. Juniorsengen giver dit barn høj sikkerhed, samt en seng igennem mange år. Efterhånden som dit barn bliver større, kan I bygge videre på sengen med vores tillægsmoduler, så den enten bliver højere eller lavet om til en køjeseng.

Juniorsengene fra Hoppekids kommer i målene: 70x160 cm, 70x190cm, 90x200 cm og 120x200 cm. Sengenes forskellige størrelser gør det muligt for dit barn, at have samme seng i en længere periode. 

Juniorseng 90x200 cm 
Den store størrelse 90x200 cm giver jer mulighed for, at barnet kan bruge sengen indtil de rammer teenagealderen. Derudover, er der også plads til en voksen, hvis der skal læses godnathistorier, inden barnet skal sove. Modellen 90x200 cm i vores PREMIUM og BASIC model er de juniorsenge, som giver flest udbygningsmuligheder senere hen - fx til mellemhøj seng, højseng og køjesenge.

Svanemærket senge

Mange af de senge du kan finde hos Hoppekids er svanemærket. Svanemærket er din garanti, for at sengen overholder alle EU-standarder indenfor børnemøbler og at de er blivet testet. Derudover tages der forbehold for miljøet, når produkterne bliver indkøbt, produceret og igennem hele dets levetid, samt når produktet skal afskaffes. 

Overfladen på produkterne er behandlet med miljøvenlig og vandbaseret lak, der er fri for unødvendige kemikalier og skadelige stoffer.

juniorseng med skuffer

Hvilken madras til juniorseng

Når du skal vælge en madras til jeres Juniorseng, så skal du være opmærksom på, om det er en BASIC eller PREMIUM seng. For det kan have betydning for sikkerheden af dit barn. Hvis du har valgt en seng fra BASIC serien, så må madrassen MAX. være 9 cm høj iht. sikkerhedsnormen og for vores PREMIUM serie må madrassen MAX. være 12 cm høj.

Se alle vores madrasser her.

Hvis du leder efter en juniorseng med madras, kan du gå på opdagelse i vores Bundles. Her har vi sammensat en løsning for dig, så du nemt og overskueligt kan finde en juniorseng med madras. 

Juniorseng til et lille værelse

Det kan være svært, at få plads til en stor seng på et lille værelse. Derfor kan det være en god idé, at vælge en juniorseng, som kun måler 70x160 cm. Med en 70x160cm juniorseng fra Hoppekids, er der stadig masser af plads til at lege på værelset og så kan de fleste 70x160 cm senge bygges højere, så der er endnu mere gulvplads. 

Juniorseng med skuffer

Med en Hoppekids junior seng, kan du nemt få plads til mere opbevaring uden det kæver ekstra plads. Med vores skuffe moduler kan du få gemt alt legetøjet væk, så der er mere plads til leg på værelset. Skuffer under seng kan også bruges til at gemme dyner, sengetøj eller vintertøj væk, så der er mere plads på resten af værelset til leg.

Skufferne er monteret med små hjul, så de kan rulles ind under sengen. De rullende skufferne gør det nemt for de små, at finde deres legetøj frem. Skufferne kommer i forkellige farver og størrelser, så de passer til din seng.

Opbevaring er især vigtigt på et lille værelse, da rod kan få det til at virke endnu mindre. Gode opbevaringsløsninger er derfor værd at udvælge.

Juniorseng med trappe

Hos Hoppekids har vi sørget for, at det skal være nemt for dit barn, at komme op i sengen. Derfor kan du få en juniorseng med trappe, så dit barn selv kan kravle op og ned af sengen. 

Juniorseng med sengehest

Når du skal gå fra en tremmeseng til en juniorseng, kan det være en god idé at vælge en juniorseng med sengehest. En sengehest giver nemlig ekstra tryghed til barnet, efter de har skiftet til en juniorseng. En sengehest kan også være et godt valg, hvis barnet ligger meget uroligt om natten, da de så vil have ekstra sikkerhed. 

Hos Hoppekids kan du både få fastmonteret sengeheste, samt aftagelige. De aftagelige sengeheste, gør det muligt for jer, at tage den i løbet af dagen, så der er plads til mere bevægelighd i sengen, men samtidig have den ekstra sikkerhed i løbet af natten.

Juniorseng med trapper og sengehest