Køjesenge

En køjeseng fra Hoppekids giver ikke bare mulighed for en masse sjov, men den kan også hjælpe på de motoriske evner, når børnene skal bruge deres motorik på at kravle op og ned ad stigen. Under vores udvalg af køjesenge vil du kunne finde den seng, som passer dig bedst. Køjesengene kommer både med ekstra højde, ekstra bredde, med skrå stiger og med ekstra sikkerhed. Vi har vores egne Svanemærkede køjesenge, hvilket sikrer dig miljøvenlige møbler, som ikke indeholder nogen skadelige stoffer.Artikel 1 - 20 fra 30

Køjeseng til deleværelset

Hvis dine børn nyder at sove sammen og dele værelse, så er køjesengen den perfekte seng til deleværelset. Køjesenge er nemlig en dejlig familieseng, hvor bror og søster kan sove sammen, men stadig have hver deres soveplads. Læs mere om fordelene ved samsovning her. Etagesengen er også ideel til indretningen af deleværelset, da den frigiver en del mere gulvplads end hvis der skal stå to børnesenge på gulvet. Der kan være udfordringer ved et deleværelse, men der er bestemt også mange fordele. Læs mere om indretning af deleværelse her.

Du kan finde vores bundles af køjesenge her. I vores bundles kan du finde et samlet sæt med både madras og forhæng i det tema som I godt kunne tænke jer.

Perfekt seng til sommerhus

Udover at en køjeseng er en god familieseng, så kan den også være den perfekte seng til sommerhuset. Vores ene model er lavet således, at du kan lave den nederste køje om til siddepladser med et lille bord eller skrivebord, så er der både plads til at udfolde sig kreativt i dagtimerne, men der er også plads til en ekstra soveplads, hvis I har overnattende gæster i sommerhuset, som jo ofte ligger afsides folks bopæl.

Med en køjeseng fra Hoppekids, er der mange muligheder for at finde en seng, som passer til jeres behov. Hoppekids etagesenge er nemlig meget fleksible.

Svanemærkede køjesenge fra Hoppekids

Etageseng med opbevaring

Selvom I har en køjeseng, så er der stadig mulighed for, at få plads til en masse opbevaring. Med vores skuffer kan I få lagt alt legetøjet og andre nips væk, så de ikke fylder på gulvet. Vi anbefaler dog, at hvis I vælger køjesengen med det lille bord, at I kun har opbevaring under siddepladserne, så der er stadig plads til at benytte bordet. Hoppekids har flere forskellige skuffer. Du kan både dele legetøjet op med flere små skuffer, hvis legetøjet skal sorteres, eller du kan bruge vores store skuffer, så det er nemt at gemme alt væk - selv de store ting.

Mål på køjesengen

Vores køjesenge kommer i forskellige mål. I vores BASIC serie kommer sengene i størrelserne 70x160 cm, 70x190 cm og 90x200 cm. Hvorimod vores PREMIUM serie kommer i størrelserne 70x160 cm, 90x200 cm og 120x200 cm.

Mange af vores køjesenge er lavet således, at de kan ændres senere hen. Det betyder, at I kan lave sengen om til to enkeltsenge, hvis der skulle være behov for dette senere hen. I og med de fleste af køjesengene tager udgangspunkt i vores juniorseng, betyder det, at der er mulighed for at ændre sengen til en af vores andre med et tillægsmodul

Svanemærket køjesenge til børn

Vores svanemærkede køjesenge er fri for skadelige stoffer og kemikalier. Så hvis dit barn får lyst til at "smage" på sengen, så skal du ikke være bekymret, for der er ingen unødvendige kemikalier i sengene - men vi kan ikke love, at det smager lige så godt, som noget du kan få fra slikbutikken på hjørnet. En svanemærket køjeseng sætter også højere krav til sikkerheden, samt hvor materialerne kommer fra. Svanemærket er yderligere med til at sikre, at sengen er produceret under ordentlige forhold, samt at vi passer bedre på miljøet. 

Hvis du vil læse lidt mere om Svanemærket, og hvad det står for, så kan du gå ind på vores side med Svanemærket. Her finder du endnu mere information om, hvorfor en svanemærket seng er et rigtig godt valg. 

Madras til etagesenge

Når du skal vælge en madras til jeres køjeseng, så skal du være opmærksom på, om det er en BASIC eller PREMIUM seng. For det kan have betydning for sikkerheden af dit barn. Hvis du har valgt en seng fra BASIC serien, så må madrassen MAX. være 9 cm høj iht. sikkerhedsnormen og for vores PREMIUM serie må madrassen MAX. være 12 cm høj. 

Almindelig køjeseng vs høj køjeseng

Når du skal vælge en køjeseng kan du vælge imellem forskellige højder. Højden er en smagssag og kan fx vælges ud fra, hvor gammelt dit barn er og hvilken personlig det har. Nogen børn vil elske at kravle den lange vej op ad stigen og sove så tæt på stjernerne som overhovedet muligt. En ekstra høj køjeseng giver også endnu mere plads på børneværelset og giver mulighed for at have en lille arbejdsplads nedenunder. Andre børn vil foretrække at sove lidt længere nede for trygheden skyld, men synes samtidig at det er sjovt at sove i en høj seng.

Se udvalget af vores højsenge, mellemhøje senge, halvhøje senge eller halvhøje senge med rutsjebane

Almindelig køjeseng versus høj køjeseng

Almindelig køjeseng vs høj køjeseng