Kravlegårde

En kravlegård er et trygt og hyggeligt opholdssted for de mindste. En kravlegård til baby er et sikkert sted for dig at placere din baby på tidspunkter, hvor det kan være upraktisk at have en baby på armen. Fx når du laver mad, tager tøj ud af vaskemaskinen eller skal på toilettet. Gården kan gøres til at dejligt sted for din baby med et kravlegårdstæppe og en Oeko-Tex madras til kravlegård. Her kan han føle sig tryg, afslappet og legesyg.


IDA MARIE kravlegård

Vores skønne IDA MARIE kravlegård er lille og smart og passer derfor ind i de fleste rum og hjem. Kravlegården har runde tremmer og bunden kan indstilles i 3 forskellige højder. De runde tremmer er gode at holde om, når dit barn begynder at eksperimentere med at ville hive sig op og senere gå langs ting. Når bunden indstilles på laveste niveau, giver det din trold mulighed for at øve sig i at gå sidelæns langs de håndrette tremmer.

Kravlegården er produceret af FSC®-certificeret træ og overfladebehandlet med miljøvenlig, vandbaseret lak uden skadelige og unødige kemikalier. En skøn investering til dit barns første leveår.

En kravlegård er perfekt til babyen med søskende

Hvis din baby er beriget med søskende i sit liv, er en kravlegård et perfekt sted at skærme baby fra større søskende, som jo gerne vil lege og ikke forstår, hvor meget en lille baby kan klare. På den måde er der plads til alle i familien – også hunden og katten. Når baby ligger i kravlegården beskyttes han også mod træk.

Artikel 1 - 3 fra 3