Madrasser med Betræk

Nogle af Hoppekids børnemadrasser kommer i forvejen med betræk, men det er ikke alle. Derfor har vi sørget for, at du har mulighed for at få det som et samlet sæt. Nedenunder finder du alle vores madrasser inkl. betræk, så du har det hele samlet. 

ECO-madrasserne, hørmadrasserne og specialmadrasserne kommer allerede med et betræk, hvor skum- og klodskummadrasserne normalt kommer uden. Derfor har vi sørget for at du også kan få skum- og klodskummadrasserne med et betræk, hvilket du kan finde herinde. 

Det at vælge en madras er lige så vigtigt for børn, som det er for voksene. Derfor findes der også mange forskellige madrasser til børn. Madrasserne fra Hoppekids, fåes i mange forskellige længder og med forskellige funktioner. 

Du kan bl.a. få standard skummadrasser til børn, som er OEKO-tek 100 certificeret. Madrassen giver god støtte, hvilket bidrager til en behagelig søvn. 

Du kan ogås få koldskummadrasser til børn. Madrassen er ligeledes OEKO-tek 100 certificeret, men den giver bedre støtte end skummadrassen og så hjælper den med at vedligeholde en god temperatur og luft igennem hele natten. 

De sidste madrasser hos Hoppekids, er de svanemærket børnemadrasser, som også er allergivenlige og produceret i Danmark. De svanemærket børnemadrasser er kendt for deres Waterlily® skum, som er noget af det mest miljøvenlige på markedet. Derudover giver børnemadrasserne rigtig god komfort, samt leder varme og lugt væk fra kroppen, i løbet af natten, hvilket bidrager til en bedre søvn.