ECO madrasser

Døjer dit barn også med husstøvmideallergi? Eller leder du blot efter en naturlig juniormadras i højeste kvalitet? Så er du landet det helt rigtige sted.

ECO Dream og ECO Luxury er Hoppekids' svanemærkede og allergivenlige madrasser til børn, som er produceret i Danmark, og som vil sikre en god og sund søvn for dit barn. Ventilationskanaler eller ventilationshuller sikrer god luftgennemstrømning i madrassen og dermed temperatur- og fugtregulering, så dit barn kan nyde en behagelig nattesøvn.

Læs mere om madrasserne længere nede.

Artikel 1 - 7 fra 7

ECO Madrasser – kort & godt

✔ Allergivenlig madraskerne og madrasbetræk

✔ Produceret i det miljøvenlige Waterlily® skum

✔ Formfast indre der sikrer optimal liggekomfort

✔ Flammehæmmende kerne – uden brug af tilsætningsstoffer

✔ Produceret i Danmark

✔ Svanemærket

ECO Dream svanemærket og allergivenlig madras til børn.

ECO Dream juniormadras

ECO Dream madrassen fra Hoppekids er en Svanemærket kvalitetsmadras, som yder god støtte, temperaturafledning samt behagelig komfort. ECO Dream madrassen fås i størrelserne 90×200 cm og 70×160 cm.

ECO Dream madrassen er en allergivenlig juniormadras, der sikrer sund søvn for dit barn. Madrassen er lavet af Waterlily® skum, der giver elasticitet og blød komfort. Waterlily® er noget af det mest miljøvenlige skum på markedet – både i forhold til råmaterialer samt bortskaffelse. Overskuds materiale fra produktionen kan nedbrydes og genanvendes som råmateriale.

Den miljøvenlige Waterlily® skumkerne er lavet i højelastisk polyurethanskum (PUR) og giver en affjedrende, blød og behagelig komfort– der er endnu bedre end koldskumsmadrasser.

Madrassen er udformet med ventilationskanaler, som leder varme og fugt væk og sikrer god luftcirkulation.

Fordelene ved en svanemærket og allergivenlig madras til børn.

Fordele ved en svanemærket madras fra Hoppekids

ECO madrasserne fra Hoppekids er vores luksus madrasserie, som kommer med en lang række fordele for dit barns komfort og gode søvn.

  1. Madrasserne er svanemærkede og efterlever derfor strenge krav omkring sundhed og bæredygtighed gennem hele produktets rejse.
  2. Madrasserne er produceret i Danmark. Made in Denmark er et kvalitetsstempel grundet det unikke forretningsmiljø præget af kvalitet, innovation og godt design. 
  3. ECO madrasserne er producerede i Waterlily® skum med en blød overflade og et formfast indre, der sikrer optimal komfort. Du kan læse mere om Waterlily® her.

ECO Luxury juniormadras

ECO Luxury madrassen fra Hoppekids er en svanemærket og miljøvenlig juniormadras udviklet med henblik på lav miljøpåvirkning samt lang levetid. ECO Luxury kommer i størrelserne 120×200 cm, 90×200 cm samt 70×160 cm.

Madraskernen er lavet af Waterlily® skum, som sikrer optimal komfort. ECO Luxury madrassen har et særligt blødt og trykaflastende toplag af Celsius helseskum, som former sig efter kroppen for maksimal støtte. Det giver en betydelig trykaflastning for barnets hoved og krop, hvilket sikrer en god nats søvn.

Madrassen er udformet med ventilationshuller gennem hele madrassen, der giver optimal luftgennemstrømning for temperatur- og fugtregulering.

ECO Luxury svanemærket og allergivenlig madras til børn.

Allergivenlige madrasser og madrasbetræk

Madrasbetrækket for vores svanemærkede madrasser består af bløde bambusfibre på ydersiden med indkviltet termould, som leder fugt og varme væk fra kroppen. Madraskernen i de svanemærkede madrasser fra Hoppekids består af det miljøvenlige Waterlily skum, som sikrer optimal komfort for barnet. Materialet i madrassen er med til at mindske risikoen for allergier, da emissionsværdierne er minimale.

Bambus - et bæredygtigt materiale

Bambusplanten er et klimavenligt og bæredygtigt materiale og bruges blandt andet i fremstilling af tekstiler. Dyrkningen af bambus planten er yderst godt for miljøet, fordi bambus vokser utroligt hurtigt samtidig med, at den selv sætter nye skud, når den fældes og derved selv kan vokse op igen. Derudover kan det vokse mange steder og frigiver oxygen til atmosfæren. Fordelen ved bambusfibre er, at de er lette, åndbare og har en silkeagtig glans. Samtidig med, at de har en gennemhullet cellestruktur, som kan optage 50% mere fugt fra nattesøvnen end bomuld. Og dens naturlige antibakterielle elementer i bambusfibrene holder materialet bakteriefri, selv efter mange ganges vask.

For dig betyder det, at ECO madrassernes betræk, har en lækker og blød følelse samtidig med, at det leder varme og fugt væk fra kroppen.

Waterlily - for ultimativ komfort

Waterlily® er et miljøvenligt højkvalitetsprodukt, der giver en affjedrende, blød og behagelig komfort, som er endnu bedre end koldskum. Strukturen gør, at luft let kan bevæge sig gennem materialet og sikre, at der ikke dannes varme of fugt på overfladen.

Waterlily er et miljøvenligt og holdbart materiale, der tager hensyn til sikkerhed, sundhed og miljømæssige aspekter gennem hele produktets levetid. Waterlily bevarer formen og giver derved vedvarende komfortmæssige egenskaber. Læs mere om Waterlily her.

Vertikale ventilationshuller eller horisontale luftkanaler?

Ved at udforme madrassen med enten gennemgående vertikale huller, eller horisontale luftkanaler sikres både komfortzoner og særlig optimal luftgennemstrømning for temperatur og fugtregulering. Waterlily® Skummet er også åbencellet og åndbart, og har derfor rigtig gode til svedtransporterende egenskaber, hvilket gør natte søvnen mere behagelig. 

ECO Dream baby madras til vugge

En af de nyeste tilføjelser til vores serie af Svanemærkede madrasser er vores allergivenlige madras til vugge.

Madrassen er 80×40 cm og 7 cm høj og passer til vuggen fra Hoppekids. Som de andre madrasser i ECO Dream serien har den en madraskerne af Waterlily skum og et madrasbetræk af bambusfibre, der giver en blød overflade og et formfast indre.

Find ECO Dream til vugge her samt vuggen fra Hoppekids her.

ECO Dream baby madras til tremmeseng

Den anden nye tilføjelse til Hoppekids svanemærkede madrasserie er vores allergivenlige madras til tremmeseng.

Madrassen er 120×60 cm og 9 cm høj og passer til den svanemærkede ANTON tremmeseng fra Hoppekids. Som de andre madrasser i ECO Dream serien har den en madraskerne af Waterlily skum og et madrasbetræk af bambusfibre, der giver en blød overflade og et formfast indre.

Vores svanemærkede ANTON tremmeseng kombineret med den nye ECO Dream madras er den ultimative løsning for en allergivenlig og bæredygtig seng. Find den nye ECO Dream madras til tremmeseng her samt ANTON tremmeseng her.