Specialmadrasser

Hos Hoppekids har vi to forskellige specialmadrasser, som er lavet til vores loungemodul og til BASIC Jumbo sengen.

Madrasserne er lavet af skum, hvilket giver dit barn en god madras, som er behagelig når der både skal soves eller når madrasserne skal bruges som hynder.

Begge madrasser er Oeko-Tek certificeret og ligeledes er de metervarer, som er brugt til madrasbetrækkene.

Madrasserne fåes i to farver: Sort og Pink

Artikel 1 - 2 fra 2
Hvilket madrassæt skal du vælge

Hvilket madrassæt skal du vælge?

Det 4-delte madrassæt

Det 4-delte madrassæt, er lavet til JUMBO sengen og består af 4 dele. Delene kan både bruges som to hyndesæt til bænkene eller som en hel madras, der måler 90x200 cm. Det smarte ved madrassen er, at de nemt kan flyttes rundt, hvis der skal laves huler eller eventyrlige slotte.

Det 5-delte madrassæt

Det 5-delte madrassæt er lavet til vores loungemodul og består af 5 dele. Den samlede længde på madrassættet er 80x200cm, hvilket giver plads til at en voksen kan sove der. Fordelen ved de opdelte madrasser er, at man kan placere dem så man har ryglæn i to sider, hvilket giver endnu bedre komfort, når man skal spille PlayStation eller se tv inde på værelset.

Vedligeholdelse af madrassen

Alle madrasserne er inkl. Betræk, som let kan tages og dermed vaskes, hvis de bliver beskidte. Vi anbefaler dog, at man bruger et lagen, hvis man skal sove på madrassen. På den måde passer man bedre på madrassen i længden. Det giver også skumkernen bedre beskyttelse, når man i nattens løb sveder, hvilket vil være med til at forlænge levetiden på madrassen.