Mellemhøje senge

Er du på udkig efter en høj juniorseng, er en mellemhøj seng den gyldne middelvej mellem en halvhøj seng og en højseng. For et barn er en høj seng ikke blot en seng. Den forvandler børneværelset til en legeplads og giver uendeligt mange muligheder for sjov, hygge, leg og læring. Læs mere om alle vores høje senge her.

Alle de mellemhøje senge fra Hoppekids er svanemærket - lige meget om du vælger en seng fra BASIC eller PREMIUM serien. En svanemærket seng har mange fordele - for dit barns sundhed og for miljøet. Læs mere om Hoppekids og Svanemærket her.Artikel 1 - 3 fra 3

Hoppekids Mellemhøj seng

Hoppekids mellemhøj seng er den perfekte seng til lidt større børn. Stigen til sengen har 3 trin og er derfor god til børn, som er komfortable med en høj seng. Højden under sengen er 108cm og sengen kan fås i størrelserne 70x160, 90x200 og 120x200.

Hvorfor vælge en mellemhøj seng?

En høj børneseng kan være rigtig god til små værelser, hvor det til tider er nemmere at finde plads i højden end i bredden. En seng med højde giver ekstra gulvplads, som kan bruges til leg eller opbevaring af legesager under sengen uden, at det optager mere plads på værelset.

En høj seng er rigtig god for det lidt større barn. Der er nemlig stor selvstændighed i at skulle klatre i seng, og så kan pladsen under sengen bruges som et personligt frirum, når der er behov for en pause.

Der er en masse fordele ved at vælge en høj børneseng. Det kan være rigtig godt for dit barns motoriske udvikling at skulle klatre op og ned fra sengen, da man lærer at bedre kontrollere sin krop.

Tilpas udfordrende fysiske udfoldelsesmuligheder hjemme er vigtige for, at dit barn har mulighed for at udvikle sine motoriske kompetencer (sundhedsstyrelsen.dk).

Mellemhøj Hoppekids seng hjemme hos Tina Lund.

Højseng med hule

Der findes næsten ikke noget bedre end at bygge hyggelige huler, som man rigtig kan gemme sig væk i. Pladsen under den mellemhøje seng kan også bruges til at lave de hyggeligste huler. Hoppekids har en masse forskellige forhæng til mellemhøje senge. De findes i forskellige temaer, så man kan finde noget til både den lille prinsesse, til racerkøreren eller til én, som bare elsker dinosaurer!

Med højden under den mellemhøje seng er der plads til at lave den vildeste hule, som har plads til alt det, man gerne vil ha' med i hulen (også Mulle). Det kan være en hygge-hule med madras, tæpper, puder og lyskæder - eller en lege-hule med opbevaring til legetøj og et lille børnebord, hvor man kan udfolde sine kreative sider.

Svanemærket høj børneseng

Alle vores mellemhøje senge er Svanemærket. Det betyder, at du er garanteret en seng som overholder alle EU-standarder inden for børnemøbler, samt at de er blivet testet herefter. Derudover tages der hensyn til miljøet gennem hele produktets rejse - fra råvare, til produktion, brug, bortskaffelse og recirkulering af materialer.

En svanemærket seng betyder bl.a. at sengen er fri for skadelige kemikalier samt at overfladebehandlingen af sengen ikke indeholder unødige kemikalier og skadelige stoffer. Derfor bruges der udelukkende en miljøvenlig, vandbaseret lak på alle overflader. Læs meget mere om Hoppekids og Svanemærket her.

Mål på en mellemhøj juniorseng

Hoppekids mellemhøj seng kommer i flere forskellige størrelser, så de passer til jeres behov. Ens for størrelserne er dog højden; den samlede højde på sengen er 150,5 cm og fra gulvet og op til bunden af sengen er den 108,5 cm.

Hoppekids PREMIUM mellemhøj seng findes i målene: 70x160cm, 90x200cm og 120x200cm.

Hoppekids BASIC mellemhøj seng findes i størrelsen: 90x200 cm.

Madras til en høj juniorseng

Hoppekids har forksellige madrasser, så du kan finde præcis den madras, der passer til dit barn. Find og læs mere om de forskellige madrastyper her. Når du skal vælge en madras til jeres Mellemhøj seng, så skal du være opmærksom på, om det er en BASIC eller PREMIUM seng. 

Hvis du har valgt en seng fra BASIC serien, så anbefaler vi at madrassen MAX. er 9 cm høj iht. sikkerhedsnormen.

Har du valgt en seng fra PREMIUM serien anbefaler vi, at madrassen MAX. er 12 cm høj iht. sikkerhedsnormen.