PREMIUM

Fuldt modulær og Svanemærket sengeserie

PREMIUM er luksusserien med højere komfort, endnu bedre sikkerhed, længere holdbarhed og et næsten uendeligt udvalg af modeller og tilbehør.

PREMIUM har livstidsgaranti på fabrikationsfejl og 5-års suppleringsgaranti på tilbehør og moduler. Serien er for dig, der ønsker det bedste, og som gerne vil kunne ændre sengen i takt med, at dit barn vokser.

Alle sengene i PREMIUM serien er svanemærkede. Du kan læse mere om serien, sikkerhed og Svanemærket på denne side.

Læs mere om serien nederst på siden. Artikel 1 - 20 fra 71

Sikkerheden og bæredygtigheden er i højsædet

Fleksibiliteten giver dig frihed

PREMIUM er et fleksibelt og holdbart sengesystem. Det er det, fordi alle sengemodellerne tager udgangspunkt i juniorsengen, hvor du kan tilføje et bredt udvalg af moduler og tilbehør. Det betyder, at du kan vælge til og vælge fra, ændre mening og bygge om, lige så ofte som du har lyst til og behov for.

Der er fokus på sikkerhed, komfort og kvalitet, hvilket især kommer til udtryk i udvalget af tilbehør. Her har du mulighed for at købe tykkere madras, formspændt lamelbund, et væld af sengeheste, samt skrå stiger med profiler på trin for øget klatrevenlighed og sikkerhed. Fleksibiliteten og holdbarheden gør, at PREMIUM sagtens kan gå i arv til mindre søskende, men stadig føles som en ny og unik seng for dem.

Madras til PREMIUM sengene

Hos Hoppekids, kan du finde forskellige madrasser til jeres børneseng. Du kan både få svanemærket madrasser, som også er allergivenlig, koldskumsmadrasser og almindelige skummadrasser. 

Når du skal vælge en madras til jeres PREMIUM seng er det vigtigt, at madrassen ikke er tykkere end 12 cm og det er i forhold til sikkerhednormen, hvis madrassen er højere end 12 cm, vil barnet ikke have samme sikkerhed, når de skal sove i deres egen seng. 

Som du nok har set så har vi også madrasser, som er 9 cm tykke og disse madrasser kan sagtens bruges i en PREMIUM seng, dog giver den 12 cm tykke madras mere support, hvilket kan være godt for børn, som er lidt ældre. 

Fordele ved PREMIUM sengene