Red Barnet – Verdens største uafhængige børnerettighedsorganisation

Hoppekids Cares / Kommentarer 0
Red Barnet – Verdens største uafhængige børnerettighedsorganisation -

De fleste kender Red Barnet – og det er med god grund. Vi mener, at den kæmpe og verdensomspændende organisation gør et virkelig godt arbejde for børn både internationalt og lokalt og derfor støtter vi dem også som erhvervspartner. Organisationen er demokratisk drevet og er repræsenteret i over 120 lande og arbejder kort sagt for at redde og forbedre børns liv over hele kloden.

Her hos Hoppekids arbejder vi for at skabe en bedre fremtid for vores børn. Derfor har vi også valgt at støtte Red Barnet som erhvervspartner. Organisationen kæmper for børns rettigheder og for at sikre en bedre fremtid for vores børn.

Red Barnet kæmper kontinuerligt for børns rettigheder, for at yde førstehjælp, forebygge katastrofer, bekæmpe vold, overgreb og mobning. Den sikrer skolegang, opbygger fællesskaber og styrker generelt børns modstandskraft.

Læs mere om Red Barnet her.En bedre verden for vores børn

Hoppekids er børnenes univers, og de er grunden til, at vi laver kvalitetsmøbler med bæredygtighed som omdrejningspunkt. Men hvad er pointen med at hjælpe børnene, hvis vi uden for børneværelset samtidig overlader dem en verden, de ikke kan leve i?

Derfor støtter vi organisationer og sager, som gør en forskel for børn verden over, som du også har læst her på siden. Men vi er også involveret i andre projekter og organisationer, som du kan læse mere om her.