STOREY Reolsystem

STOREY Reolsystem til børn

STOREY er det fleksible reolsystem fra Hoppekids. Systemet bygges op i sektioner, så man kan nemt gøre reolen større eller mindre alt efter behov. Det gør det nemt for dig at få reolsystemet til at passe ind i netop dit hjem.

Det enkle og neutrale design af reolsystemet gør samtidig, at det ikke er aldersbestemt, men nærmere en reol, som du kan bruge igennem hele livet.

STOREY er endvidere omfattet af en livstidsgaranti. Det er din tryghed og garanti for, at produktet, du køber, er fremstillet med stor omhyggelighed og med tanke på sikkerhed og holdbarhed.

Læs mere om STOREY længere nede.

STOREY - Opbevaringsreol til børn fra Hoppekids


Artikel 1 - 14 fra 14

STOREY - kort & godt

✔ Fuldt modulært reolsystem med 80cm og 100cm brede dele

✔ 56 positioner for hylder og skriveplade

✔ Skriveplade og seng tilgængelig - begge i to størrelser

✔ Mange allerede sammensatte sæt til inspiration

✔ Nemt-at-bruge låsesystem for bedre sikkerhed

✔ Bærer op til 10kg

✔ Livstidsgaranti

Livstidsgaranti

Som en del af at sikre en lang levetid og holdbarhed for vores produkter tilbyder vi livstidsgaranti på vores STOREY reolsystem. Det er din tryghed og garanti for at produktet, du køber, er fremstillet med stor omhyggelighed og med tanke på sikkerhed og holdbarhed. Reolsystemet er produceret i FSC-certificeret træ. Reolen i træ er designet til at kunne bygges ud og om - alt efter behov. På den måde sikres et langt liv for reolen.

Det vil altså sige, at du er sikret en livslang produktgaranti, når du køber reolsystemet. Læs meget mere om vores livstidsgaranti og hvordan du registrerer produkter ved at klikke her.

Reol til børneværelset fra Hoppekids.

Fleksibel opbevaring til børn

De mange kombinationer og tilbehør til Storey reolsystemet gør det til en både langtidsholdbar og bæredygtig løsning, fordi reolen kan udvikle sig i takt med at barnets behov udvikler sig. For eksempel kan du tilføje en seng for at få et lounge-område i værelset eller et skrivebord for at få en arbejdsplads. Det betyder også, at Storey kan følge dig gennem hele livet og bruges til alle aldre.

Opbevaring til hele hjemmet

Her kan du finde inspiration til hvordan reolsystemet kan bruges. Læs om de mange muligheder for at bruge reolerne og se billeder fra børneværelser, der er indrettet med STOREY reolsystemet.

Et reolsystem for alle aldre

Alsidigheden i Storey systemet gør også, at det kan bruges af alle aldre. Højderne på både hylder og bordplade kan justeres i 56 forskellige højder og derved justeres i takt med at barnet vokser. Og bliver der brug for mere eller mindre hyldeplads - så tilføjes eller fjernes sektioner blot efter behov, så systemet passer ind i værelset. Storey kan altså være en tro følgesvend gennem hele opvæksten.

Opbevaring til det lille barn

For det lille barn kan Storey udstille alle de skatte, som barnet finder på sin vej. Legesagerne, som barnet bruger i øjeblikket, kan opbevares i en højde, som passer til barnet, så det er let tilgængeligt. Legetøjet, som måske er sat på en lille pause, kan ligeledes placeres på de øvre hylder og tages frem efter behov. Og med det smarte sikkerhedssystem, kan Storey fastgøres til væggen og dermed forhindre at reolen vælter. Og er der brug for lidt ekstra gulvplads under reolen, så kan hylderne let fjernes eller rykkes efter behov. Tilføj en bordplade og så har I et sted til at bygge med klodser, bygge perler eller tegne tegninger. Når barnet bliver højere, rykkes bordpladen blot opad, så højden passer.

Opbevaringsreol til børneværelse  Opbevaringsreol til børneværelse Opbevaringsreol til børneværelse

Opbevaring til barnet

For barnet begynder behovet for selvstændighed så småt at have en større betydning. Man vil gerne gøre og bestemme ting selv. Storey er ideelt til at skabe et godt rum med muligheder for dette. Placér hylderne i barnets højde, så det selv styrer, hvad der skal hvorhen og derved lige nøjagtigt ved hvor de vigtige skatte er gemt væk. Et skrivebord er en god mulighed for at skabe en plads, der er barnets egen, hvor det kan fordybe sig i tegninger, billedbøger eller lektier.

Opbevaring til legetøj på børneværelset Opbevaring til legetøj på børneværelset Opbevaring til legetøj på børneværelset

Opbevaring til teenageren

Teenagere bruger meget (læs MEGET) tid på deres værelser og for dem, er det det vigtigste rum i hele huset. Det er derfor også vigtigt, at værelset giver ro og tryghed og afspejler personligheden af den, der bor der. Det enkle og klassiske design af Storey gør, at det passer ind på alle værelser. Udtrykket af Storey styres af det, der placeres på hylderne. Udover blot at være opbevaring, kan Storey være med til at gøre værelset personligt og komfortabelt. At tilføje et skrivebord er perfekt til når der i ro og mag, skal laves lektier.

Reolsystem med skrivebord Reolsystem med seng Reol til børn

Opbevaring til den voksne

Bare fordi, man har rundet en bestemt alder, betyder det bestemt ikke, at fortællingen om Storey stopper her. Hiv Storey reolen ind i stuen og brug den som opbevaring af bøger, nips og andet. Du kan også tilføje et skrivebord og bygge dit helt eget personlige hjemmekontor, som gør hjemmearbejdet en lille smule mere overskueligt. Her vil der både være plads til computeren, alle dine vigtige papirer og billeder af børnene.

Reol i træ fra Hoppekids. Reol i træ fra Hoppekids. Reol i træ fra Hoppekids.

Opbevaring på børneværelset

Fynn elsker at gå i dybden med sine opgave-hæfter, hvorfor bordpladen er et hit! Da han startede i skole var det nemt lige at flytte nogle hylder og ændre på bordpladens højde, så han kunne sidde komfortabelt og ordne sine lektier. Hylderne har en dejlig bred dybde, så der blev endelig plads til opbevaringsbokse samt alle deres dejlige børnebøger.

"Det er nu sjovt at rydde op - og børneværelset ser meget luftigere ud!"

Opbevaring til børneværelset.

Hjemme hos Lilie Biskopsdotter i Sverige, nyder hendes døtre at kunne opbevare alle deres bøger og legesager i deres Storey set-up. Et reolsystem med skrivebord giver også en plads til at fordybe sig i lektier eller andre projekter.

Pigerne elsker lilla og lyserøde farver, og med det klassiske hvide design er Storey fantastisk til at fremhæve yndlingsfarverne!

"Det bedste hyldesystem fra Hoppekids"

Opbevaring af legetøj på børneværelset.

Hjemme hos Mie Iversen er Storey flyttet ind på værelset hos både hendes søn og datter. Hendes datter elsker at rykke rundt på værelset, så det får et helt nyt udseende. Og med et ombyggeligt opbevaringssystem er denne opgave jo lige til!

Hun startede med at have tre sektioner med hylder, seng og skrivebord. Senere adskilte hun sektionen med sengen fra resten og fik i stedet en mere koncentreret lektie-plads med kun hylder og skrivebord.

"Må man gerne være misunderlig på sin datters værelse?"

Reolsystem med skrivebord.

Kombinationer af reolsystemet

Storey systemet kan sammensættes efter behov og personliggøres til netop jeres hjem. Og sker der en ændring i omgivelserne, kan I blot fjerne eller tilføje dele, så jeres Storey system fortsat passer til rummet. Der findes derfor et (næsten) uendeligt antal kombinationsmuligheder for Storey - herunder kan du se et udvalg af populære kombinationer.

Med skrivebord
Med seng
Til det lille værelse
Til det store værelse


1 / 6
2 / 6
3 / 6
4 / 6

At samle STOREY reolsystem - så nemt som 1-2-3!

Storey reolsystem er super nemt at samle - du skal blot vælge, hvor du gerne vil placere hylder og tilbehør. Disse kan nemlig placeres i hele 56 positioner, så du kan få plads til praktisk talt alt i din reol. Det gør det også nemt at finde den helt rigtige højde til skrivebordet.

Det enkle låsesystem er smart og nemt at bruge. Det låser hylder o.a. fast til reolsiderne, hvilket gør reolen mere stabil og får den til at stå bedre fast. Det er virkelig så nemt som at stramme en skrue. Bare husk at stramme dem alle sammen, for det er hemmeligheden til at bygge Storey stor og stærk!

Find forhandler

Storey turen er nu nået til ende. Du kan finde og købe Storey fra Hoppekids hos din foretrukne eller nærmeste forhandler herunder.