STOREY

STOREY Reolsystem

STOREY er det fleksible reolsystem fra Hoppekids. Systemet bygges op i sektioner, så man kan nemt udvide eller indskrænke systemet alt efter behov. Det gør det nemt for dig at få STOREY til at passe ind i netop dit hjem.

Det enkle og neutrale design af STOREY gør samtidig, at det ikke er aldersbestemt, men nærmere en reol, som du kan bruge igennem hele livet.

STOREY er endvidere omfattet af en livstidsgaranti. Det er din tryghed og garanti for, at produktet, du køber, er fremstillet med stor omhyggelighed og med tanke på sikkerhed og holdbarhed.

Læs mere om STOREY længere nede.Artikel 1 - 14 fra 14

STOREY - kort & godt

✔ Fuldt modulært reolsystem med 80cm og 100cm brede dele

✔ 56 positioner for hylder og skriveplade

✔ Skriveplade og seng tilgængelig - begge i to størrelser

✔ Mange allerede sammensatte sæt til inspiration

✔ Nemt-at-bruge låsesystem for bedre sikkerhed

✔ Bærer op til 10kg

✔ Bæredygtig grundet dets kvaliteter for lang levetid

✔ Livstidsgaranti

Bæredygtighed

Vores arbejde med bæredygtighed går ud på at nedbringe miljøbelastningen og sikre, at vores ressourcer anvendes effektivt. Det gør vi blandt andet ved at lave fleksible og langtidsholdbare møbler, som kan bruges og genbruges af flere generationer.

Storey er designet til at kunne bygges ud og om - alt efter behov. På den måde sikres et langt liv for reolen og en nedbringelse af belastningen på miljøet.

Livstidsgaranti

Som en del af at sikre en lang levetid og holdbarhed for vores produkter tilbyder vi livstidsgaranti på vores STOREY kollektion. Det er din tryghed og garanti for at produktet, du køber, er fremstillet med stor omhyggelighed og med tanke på sikkerhed og holdbarhed. Det vil altså sige, at du er sikret en livslang produktgaranti, når du køber STOREY. Læs meget mere om vores livstidsgaranti og hvordan du registrerer produkter ved at klikke her.

Fleksibilitet

De mange kombinationer og tilbehør til Storey gør det til en både langtidsholdbar og bæredygtig løsning, fordi reolen kan udvikle sig i takt med at barnets behov udvikler sig. For eksempel kan du tilføje en seng for at få et lounge-område i værelset eller et skrivebord for at få en arbejdsplads. Det betyder også, at Storey kan følge dig gennem hele livet og bruges til alle aldre.

Inspiration

Her kan du finde inspiration til hvordan Storey bruges og kan bruges. Læs om de mange muligheder for at bruge Storey og se billeder fra vores influencere, som har indrettet deres hjem med Storey.

'Et reolsystem for alle aldre'

Alsidigheden i Storey systemet gør også, at det kan bruges af alle aldre. Højderne på både hylder og bordplade kan justeres i 56 forskellige højder og derved justeres i takt med at barnet vokser. Og bliver der brug for mere eller mindre hyldeplads - så tilføjes eller fjernes sektioner blot efter behov, så systemet passer ind i værelset. Storey kan altså være en tro følgesvend gennem hele opvæksten.

Det lille barn

For det lille barn kan Storey udstille alle de skatte, som barnet finder på sin vej. Legesagerne, som barnet bruger i øjeblikket, kan opbevares i en højde, som passer til barnet, så det er let tilgængeligt. Legetøjet, som måske er sat på en lille pause, kan ligeledes placeres på de øvre hylder og tages frem efter behov. Og med det smarte sikkerhedssystem, kan Storey fastgøres til væggen og dermed forhindre at reolen vælter. Og er der brug for lidt ekstra gulvplads under reolen, så kan hylderne let fjernes eller rykkes efter behov. Tilføj en bordplade og så har I et sted til at bygge med klodser, bygge perler eller tegne tegninger. Når barnet bliver højere, rykkes bordpladen blot opad, så højden passer.

Barnet

For barnet begynder behovet for selvstændighed så småt at have en større betydning. Man vil gerne gøre og bestemme ting selv. Storey er ideelt til at skabe et godt rum med muligheder for dette. Placér hylderne i barnets højde, så det selv styrer, hvad der skal hvorhen og derved lige nøjagtigt ved hvor de vigtige skatte er gemt væk. Et skrivebord er en god mulighed for at skabe en plads, der er barnets egen, hvor det kan fordybe sig i tegninger, billedbøger eller lektier.

Teenageren

Teenagere bruger meget (læs MEGET) tid på deres værelser og for dem, er det det vigtigste rum i hele huset. Det er derfor også vigtigt, at værelset giver ro og tryghed og afspejler personligheden af den, der bor der. Det enkle og klassiske design af Storey gør, at det passer ind på alle værelser. Udtrykket af Storey styres af det, der placeres på hylderne. Udover blot at være opbevaring, kan Storey være med til at gøre værelset personligt og komfortabelt. At tilføje et skrivebord er perfekt til når der i ro og mag, skal laves lektier.

Den voksne

Bare fordi, man har rundet en bestemt alder, betyder det bestemt ikke, at fortællingen om Storey stopper her. Hiv Storey reolen ind i stuen og brug den som opbevaring af bøger, nips og andet. Du kan også tilføje et skrivebord og bygge dit helt eget personlige hjemmekontor, som gør hjemmearbejdet en lille smule mere overskueligt. Her vil der både være plads til computeren, alle dine vigtige papirer og billeder af børnene.

Bliv inspireret af rigtige børneværelser

@apfelbäckchen

Fynn elsker at gå i dybden med sine opgave-hæfter, hvorfor bordpladen er et hit! Da han startede i skole var det nemt lige at flytte nogle hylder og ændre på bordpladens højde, så han kunne sidde komfortabelt og ordne sine lektier. Hylderne har en dejlig bred dybde, så der blev endelig plads til opbevaringsbokse samt alle deres dejlige børnebøger.

"Det er nu sjovt at rydde op!"

"Børneværelset ser meget pænere og luftigere ud"

@biskopsdotter.se

Hjemme hos Lilie Biskopsdotter i Sverige, nyder hendes døtre at kunne opbevare alle deres bøger og legesager i deres Storey set-up. Pigerne elsker lilla og lyserøde farver, og med det klassiske hvide design er Storey fantastisk til at fremhæve yndlingsfarverne!

"Det bedste hyldesystem fra Hoppekids"

@mammarose

Hjemme hos Mie Iversen er Storey flyttet ind på værelset hos både hendes søn og datter. Hendes datter elsker at rykke rundt på værelset, så det får et helt nyt udseende. Og med et ombyggeligt opbevaringssystem er denne opgave jo lige til! Hun startede med at have tre sektioner med hylder, seng og skrivebord. Senere adskilte hun sektionen med sengen fra resten og fik i stedet en mere koncentreret lektie-plads med kun hylder og skrivebord.

"Hun har selv helt styr på, hvordan det skal være - og rydder op mindst to gange om dagen!"

"Må man gerne være misunderlig på sin datters værelse?"

Kombinationer

Storey systemet kan sammensættes efter behov og personliggøres til netop jeres hjem. Og sker der en ændring i omgivelserne, kan I blot fjerne eller tilføje dele, så jeres Storey system fortsat passer til rummet. Der findes derfor et (næsten) uendeligt antal kombinationsmuligheder for Storey - herunder kan du se et udvalg af populære kombinationer.

Med skrivebord
Med seng
Til det lille værelse
Til det store værelse


1 / 6
2 / 6
3 / 6
4 / 6

At samle Storey - så nemt som 1- 2 -3!

Storey reolsystem er super nemt at samle - du skal blot vælge, hvor du gerne vil placere hylder og tilbehør. Disse kan nemlig placeres i hele 56 positioner, så du kan få plads til praktisk talt alt i din reol. Det gør det også nemt at finde den helt rigtige højde til skrivebordet.

Det enkle låsesystem er smart og nemt at bruge. Det låser hylder o.a. fast til reolsiderne, hvilket gør reolen mere stabil og får den til at stå bedre fast. Det er virkelig så nemt som at stramme en skrue. Bare husk at stramme dem alle sammen, for det er hemmeligheden til at bygge Storey stor og stærk!

Find forhandler

Storey turen er nu nået til ende. Du kan finde og købe Storey fra Hoppekids hos din foretrukne eller nærmeste forhandler herunder.