CREATOR

Er dit barn bidt af en gal kunstner? En kreativ sjæl, som elsker do it yourself (DIY) og andre kunstneriske projekter?

Gå på opdagelse i det kreative univers. Bliv inspireret af de flotte farver, tegn flotte tegninger og mal fantastiske mesterværker. Hæng dit barns flotte værker op i lommerne i forhænget. Og byg med klodserne eller leg jorden er giftig. Kun fantasien sætter grænser.

Creator handler om at bringe kreativitet ind i børneværelset og få børnene til at hjælpe deres forældre med at få opbevaret alle de her små skatte. Temaet er ikke så alder-specifikt, men passer godt til både yngre og ældre børn.

Læs mere om Creator på denne side og få inspiration til dit børneværelse.

Artikel 1 - 10 fra 10
juniorseng med skuffer

Autumn Yellow

Denne varme, bløde og dæmpede gule farve er anderledes og sætter et præg på ethvert børneværelse. Autumn Yellow er ikke bare en universel farve, som kan bruges på et hvert børneværelse, farven passer også ekstremt godt sammen med CREATOR universet, hvor man kan mixe Orion Blue og den gule farve.

Auumn Yellow er tilgængelig på IDA-MARIE juniorseng. Desuden kan farven vælges på MADS børnestol- og bord.

Tankerne bag skabelsen af Creator fra grafisk designer, Susanne Nielsen.

Tekstilserien CREATOR fokuserer på funktionalitet, involvering af barnet og kreativitet. Og så vil du opleve flotte og modige farvevalg og kombinationer.

”Lommerne gør, at der også er tænkt på opbevaring fremfor der bare hænger stof ned. Børnene kan være med til at udsmykke temaet og det kan ændre sig meget i forhold til hvilken tegning man sætter i”– Susanne Nielsen fra designteamet.

Creator kollektionen er mere modig, og skiller sig bestemt mere ud blandt de andre temaer med dets forskellige mønstre og farver samt det mere interaktive forhæng.

Kreativitet er meget mere i fokus, og det karakteriseres af den her “gør-det-selv” trend. Vi ville gerne se et univers, der ikke kun var pænt at se på, men som også havde funktionelle elementer, som børn kan interagere med”.

Børnene kan selv være med til at dekorere deres egen seng og bestemme temaet, som kan ændre sig meget afhængigt af hvad, der placeres i lommerne”.

Det er skabt til at involvere barnet”.

- Susanne Nielsen

Creator forhængene kommer i to farver, Tinsel og Orion Blue, der begge har lommer med plads til tegninger eller små dingenoter. Det giver barnet mulighed for selv at skabe udtrykket af forhænget.

Du kan sætte det sammen på skøre måder, fordi det ikke behøver at være så ordentligt – sammenlignet med de andre temaer, der er mere stilede og mindre modige”.

Det behøver ikke at være opdelt – du kan bruge Tinsel sammen med Leopard-printet og omvendt. Så der er også mulighed for at være kreativ med sengetøjet”.

- Susanne Nielsen

mellemhøj seng med forhæng

Mød designerne

Tekstilserierne fra Hoppekids udvikles løbende, så de indeholder moderne farver, der er i overensstemmelse med nuværende trends.

Vores nuværende serier er udviklet i samarbejde med trend forecaster, Anja Gaede. Læs mere om design-holdet bag vores farver og serier.