DINOSAUR

De har store tænder og arme, der er for korte til at nå småkagedåsen. Småkager var faktisk ikke engang opfundet, da disse kæmper trampede rundt blandt vulkaner og ursumpe. Nu kan dit barn også trampe rundt på sit værelse som en frygtindgydende T-rex med tekstilserien Dinosaur. Men pas på faldende meteorer og andet, der kan få værelset til at eksplodere. Så bliver man nemlig sat til at rydde op, og det er svært med meget korte arme.

Læs mere om Dinosaur på denne side og få inspiration til dit børneværelse.

Artikel 1 - 7 fra 7

Mød designerne

Tekstilserierne fra Hoppekids udvikles løbende, så de indeholder moderne farver, der er i overensstemmelse med nuværende trends.

Vores nuværende serier er udviklet i samarbejde med trend forecaster, Anja Gaede. Læs mere om design-holdet bag vores farver og serier.

Ta' til en anden tid

Slip væk fra hverdagen og ta' tilbage til urtiden og bevæg dig blandt fortidens kæmper fra en helt anden tid. Det eneste man skal bekymre sig om er, hvordan man lægger sengetøj på med så korte arme.

I vores Dinosaur serie finder du forhæng til både halvhøje og mellemhøje senge. Derudover indeholder serien en masse tilbehør, som du kan dekorere din juniorseng med.