PETS

Du hører et vuf og et miav fra værelset. Hvad er det? Har dit barn taget et dyr med ind?! Du åbner døren og ser dyrene hopper i sengen. Børnene elsker dyrene, og vi forstår hvorfor. De kan lege, sove og putte med dem. Barnets bedste ven skaber nærhed, tryghed og giver ubetinget kærlighed. Ethvert barn drømmer om sit helt eget kæledyr. Skal hunden eller katten flytte ind hos jer?

Tekstilserien PETS fokuserer på de enkelte og neutrale farver som hvid, grå og beige. Serien byder på 3 forskellige tekstiler – dyr på hvid baggrund, poter på lys og poter på mørkt.

Artikel 1 - 15 fra 15
MADS børnebord med stole

Smoked Pearl & Dove Grey

Den smukke mørke seng passer perfekt ind på ethvert børneværelse. Den er neutral og giver samtidig et karakteristisk look. Den smukke lyse grå er en blød og en smule varm grå farve passende til både pige- og drengeværelser. Farven er flot og neutral, uden at blive for afdæmpet.

Smoked pearl og Dove Grey passer godt rigtig godt sammen med PETS universet, da man kan mixe farverne på tværs i de forskellige temaer. 

Smoked Pearl er tilgængelig på ECO Dream halvhøj seng, ECO Dream Husseng samt ECO Dream juniorseng. Desuden kan farven vælges på MADS børnestol- og bord. Dove Grey, finder du i ECO Comfort sengene, samt i MADS bord og stole.

Skabelsen af Pets og tankerne bag universet

Pets er den meget stilede, men samtidig barnlige, tekstil-serie fra Hoppekids. Den bevæger sig mellem tre forskellige beige og grålige farver samt to forskellige mønstre.

Det er den her Insta-venlige kollektion, hvor vi fokuserede på simple og neutrale farver og motiver, der fungerer godt hos både piger og drenge”.

Vi arbejdede med dyr til mønstrene, fordi børn skal være i stand til at relatere til det – så det ikke var en flyvende drage eller lignende. Så vi forsøgte at bringe noget personlighed ind i temaet”.

Susanne Nielsen

Tankerne bag de forskellige farver og mønstre var også, at gøre det muligt at kombinere de forskellige versioner. Og at have noget der ville fange opmærksomheden fra både piger og drenge.

Også nu da farverne på møblerne har ændret sig, er det muligt at variere herimellem. Jeg synes det er utroligt elegant med det helt mørke set-up; så mørk seng og mørke tekstiler. Det giver et bestemt look, som man ellers ikke ser”.

Susanne Nielsen

Sideløbende med de nye tekstiler blev nye møbelfarver også introduceret. Farverne herpå spiller rigtig godt sammen med stilen og farverne på de nye tekstil serier, hvilket åbner op for mange forskellige og smukke kombinationer.

Se vores møbelfarver her.

husseng med forhæng

Mød designerne

Tekstilserierne fra Hoppekids udvikles løbende, så de indeholder moderne farver, der er i overensstemmelse med nuværende trends.

Vores nuværende serier er udviklet i samarbejde med trend forecaster, Anja Gaede. Læs mere om design-holdet bag vores farver og serier.