PRINCESS

Træd ind i den fortryllende lyserøde verden, og føl dig som en ægte prinsesse. Tekstilserien er enkel, tone i tone lyserød og har fokus på den lyserøde farve i flere nuancer.

”Det er meget oppe i tiden med helt enkelte grafiske mønstre. Derfor er det så enkelt og det er ligesom farverne der er vigtige” – Susanne Nielsen fra designteamet.

Læs mere om Princess på denne side og få inspiration til dit børneværelse.

Kig forbi vores Instagram eller Facebook-side, hvor vi ofte deler billeder fra glade børneværelser.

Brug #Hoppekids på Instagram så andre kan finde dig!

Artikel 1 - 9 fra 9
MADS børnebord med stole

Pale Rose & Baroque Rose

Pale rose er en blød og sart rosa farve, som giver en tidløs finhed og passer perfekt ind på et eventyligt værelse. Baroque rose er den lidt mørkere lyserød, som giver et mere markeret og fremhævet touch på børneværelset. Farven har dybde og historie, og dens nuance er valgt til at matche den Pale Rose farve.

Farver er ment til at komplimentere hinanden, så man kan mixe mellem dem. Du kan bl.a mixe MADS bordet og stolene, så man får begge farver ind på børneværelset. 

Pale Rose er tilgængelig på ECO Dream halvhøj seng, ECO Dream juniorseng og ECO Comfort juniorseng. Desuden kan farven vælges på MADS børnestol- og bord. Hvor-i-mod Baroque Rose, kun findes til ECO Comfort sengen og MADS bordet. 

Tankerne bag skabelsen af Cars og Princess fra grafisk designer, Susanne Nielsen.

De to serier, Cars og Princess, hører jo egentligt sammen. Det var først meningen, at det kun skulle være ét tema, men så blev det delt i to, så der var noget for både piger og drenge.

Konceptet, temaet og trenden er det her “less is more” grafiske udtryk. Simple grafiske mønstre er meget trendy, hvorfor vi valgte det her one-line-drawing, som er meget moderne”.

Det simple mønster får virkelig farverne til at stå frem i den her tone-i-tone trend, hvor den samme farve bruges i forskellige nuancer”.

-Susanne Nielsen

Cars temaet varierer mellem blå farver, og er bundet sammen i det her one-line-drawing mønster af en bil, som ses gennem hele temaet. På den anden side er Princess temaet, som varierer mellem lyse røde farver, og bindes sammen af one-line-drawing mønsteret af en krone, som også går igen gennem hele temaet.

De nye møbelfarver omfatter også blå og røde farver, som komplimenterer Cars og Princess temaerne smukt.

Se vores møbelfarver her.

halvhøj seng med madras

Mød designerne

Tekstilserierne fra Hoppekids udvikles løbende, så de indeholder moderne farver, der er i overensstemmelse med nuværende trends.

Vores nuværende serier er udviklet i samarbejde med trend forecaster, Anja Gaede. Læs mere om design-holdet bag vores farver og serier.