UNICORN

Når sagen ikke er bøf men derimod tryllestøv, regnbuer og enhjørninger, er tekstilserien Unicorn perfekt. Det er jo et kendt faktum, at enhjørninger faktisk er heste, bare bedre.

I kan næsten fornemme tryllestøvet i luften – og med lidt fantasi dukker regnbuerne op helt uden regn, når der bliver galoperet rundt i de magiske omgivelser på værelset. Tilsæt et skvæt rosenvand og et drys fepulver og I har en atmosfære, man ellers kun finder i eventyr.

Kig forbi vores Instagram eller Facebook-side, hvor vi ofte deler billeder fra glade børneværelser.

Brug #Hoppekids på Instagram så andre kan finde dig!

Artikel 1 - 8 fra 8

Mød designerne

Tekstilserierne fra Hoppekids udvikles løbende, så de indeholder moderne farver, der er i overensstemmelse med nuværende trends.

Vores nuværende serier er udviklet i samarbejde med trend forecaster, Anja Gaede. Læs mere om design-holdet bag vores farver og serier.

Slip fantasien løs!

Det velkendte og magiske fabeldyr, som er enhjørningen, giver plads til at drømme og lade fantasien have sit helt eget liv. Lad dit barn spejle sig i enhjørningens fortryllende tilværelse og sæt skub i glæden, fantasien og drømmende.

I vores Unicorn serie finder du forhæng til både halvhøje og mellemhøje senge. Derudover indeholder serien en masse tilbehør, som du kan dekorere din juniorseng med for at få et sjovt og fantasifuldt børneværelse.