WINTER WONDERLAND

Den tunge, glitrende sne knirker under fødderne og man kan se sin ånde, når man træder ud i landskabet. Tyllen og de smukke bjerge beskytter slottet fra kulden og når man skal ud og lege er det godt at huske striktrøjen.

Der er fuld fart på og man kan både lave sneengle, kælke med polarræve eller tage på udflugt i en luftballon og skue ud over det funklende snelandskab. Få snestøvlerne på og gå på opdagelse i Winter Wonderlands frosne tunneller, knitrende tårne og smukke landskaber.

Kig forbi vores Instagram eller Facebook-side, hvor vi ofte deler billeder fra glade børneværelser.

Brug #Hoppekids på Instagram så andre kan finde dig!

Artikel 1 - 12 fra 12

Mød designerne

Tekstilserierne fra Hoppekids udvikles løbende, så de indeholder moderne farver, der er i overensstemmelse med nuværende trends.

Vores nuværende serier er udviklet i samarbejde med trend forecaster, Anja Gaede. Læs mere om design-holdet bag vores farver og serier.

Det magiske børneværelse

I vores Winter Wonderlang serie finder du forhæng til både halvhøje og mellemhøje senge. Derudover indeholder serien en masse tilbehør, som du kan dekorere din juniorseng med. 

Winter Wonderland forhænget kommer i to forskellige versioner – det traditionelle forhæng og som noget nyt et forhæng med tyl, som giver lidt ekstra vinter-magi til sengen. Samtidig fås både sækkestolen og en af puderne i strik som selvfølgelig stadig kan vaskes.