Udtrækssenge

Hvem kunne ikke tænke sig en ekstra seng, som med et trylleslag er klar til brug og som er lige så hurtig at pakke væk igen? Med en udtræksseng er dette muligt.

En udtræksseng til børn er derfor den ideelle seng, hvis al pladsen på børneværelset skal udnyttes. Om dagen kan sengen bruges som en sofa, og når det bliver aften kan pladsen bruges som en soveplads, hvis der kommer venner på besøg. Sengen kan også bruges på deleværelset, da den kan pakkes væk om dagen så der er mere gulvplads. En udtræksseng skuffer aldrig. Artikel 1 - 3 fra 3

Plads til mere

Med en Hoppekids udtræksseng til børn, kan du nemt have en madras liggende uden, at den optager ekstra plads fra gulvet. Derudover fås vores udtræksseng med skuffer, så der stadig er plads til opbevaring. Du kan også få en udtræksseng uden skuffer.

Udtrækssengen giver dig altså:

- En seng, som er behagelig og ikke fylder

- En seng, som gør det nemt at have overnattende gæster

- En seng, som fås i flere modeller

Sengene fra Hoppekids er lavet i massivt fyrretræ, hvilket giver en super god og holdbar seng. Sengene er også alle FSC-certificeret hvilket betyder, at det træ som bliver brugt kommer fra skove, der bliver genplantet, samt at der ikke bliver taget mere træ end der er behov for. Derudover bliver planter og dyreliv beskyttet i de pågældende skove.

Du kan se vores miljøvenlige BASIC og PREMIUM udtræksseng 90x200 her.

Madras til udtrækseng

Når du skal vælge en madras til jeres udtræksseng, så skal du være opmærksom på, at madrassen max må have en højde på 9 cm da den ellers ikke kan gå under sengen, hvilket er det smarte ved en udtræksseng. Vi tilbyder mange skønne madrasser i sundt materiale, som dit barn nemt kan ånde igennem og som forhindrer allergier. Du kan læse om alle vores madrastyper her.