Fingermal din seng med Deco-Designer®

Frem med fantasien og farvepaletten! Deco-Designer® er en unik mulighed for nemt at skabe lige præcis det drømmeland, dit barn ønsker sig. Deco-Designer er lige så nemt at bruge som en malebog. Med mere end 25 farver i paletten, kan I farvelægge alt fra røde ridderkors til lyseblå blomster i vores universer. I kan også vælge mellem mange forskellige farver til BASIC-sengene, så alt bliver, lige som I vil have det. Alle senge og overfladebehandlinger i Deco-Designer er svanemærkede.

Sæt en kande te over, find din tablet eller den bærbare frem, sæt jer godt til rette i sofaen og klik jer til lige præcis det sengeunivers, I drømmer om.

Prøv Deco-designer her

Sådan virker Deco-Designer®

Deco-Designer er et program som giver jer mulighed for selv at bestemme farverne på både seng og forhæng. Det gør at I kan tilpasse børneværelset til jeres barns yndlingsfarver og derved gøre værelset ekstra personligt.

Det er nemt at bruge, fordi programmet guider jer igennem de forskellige trin. Først vælger I sprog og dernæst vælger I de produkter som I gerne vil arbejde med.
På bedste ”malebogsmanér” udfylder I derefter de tomme felter med den farve i gerne vil have. Husk, at I kan farve både sengen og tekstilet. I får den sjoveste og mest ”malebogsagtige” oplevelse ved at bruge tablet, men programmet fungerer også på computer.

Programmet fortæller jer hvis I mangler at udfylde et område eller hvis I forsøger at farve et område som ikke kan farvelægges.
Når I er tilfredse med resultatet har i mulighed for at bestille et endeligt tilbud ved at klikker ”bestil” og I får derefter en oversigt over, de produkter I har valgt.

Bemærk: En bestilling gennem Deco-Designer er ”kun” en bestilling på et tilbud og derfor får du først et tilbud fra en Hoppekids forhandler med bekræftet endelig pris og levering, det er først når du har godkendt tilbuddet at det er forpligtende. Når du bestiller gennem Deco-Designer bestiller du altså blot et tilbud på levering af de valgte produkter.

Bestilling og levering

Når du har trykket ”bestil” får du en e-mail med bekræftelse på din forespørgsel. Du har således ingen forpligtigelser før end du har modtaget et tilbud, bekræftet og gennemført en betaling.

Se salgs- og leveringsbetingelser her.

 

Ved at bruge tjenesten Deco-Designer, giver du samtykke til at vi må indsamle dine opgivet personoplysninger i forbindelse med dit køb. Vi bruger disse oplysninger til at behandle og registrere dit køb. Du kan til enhver tid få indsigt i dine personlige oplysninger, som vi lagrer på dig. Læs mere i vores Persondatapolitik