Disse salgs- og leveringsbetingelser gælder på forespørgsler eller bestillinger foretaget via Deco-Designer® på www.hoppekids.com.

Bestilling/ Forespørgelse

Når du har trykket ”bestil” får du en e-mail med bekræftelse på din forespørgelse.
Når din forespørgelse er blevet modtaget vil Hoppekids’ forhandler hurtigst muligt kontakte dig med et endeligt tilbud på levering. Vi vil I den forbindelse også oplyse om leveringstid, leveringsform og øvrige detaljer omkring din bestilling.

Bemærk at den pris som er oplyst i Deco-Designer er den vejledende udsalgspris for produkterne. Der kan forekomme meromkostninger i forbindelse med levering. Dette vil fremgå af det tilbud som du modtager.

Hvis du accepterer tilbuddet fra Hoppekids vil din ordre blive gældende og du frasiger dig din fortrydelsesret, da produktet specialproduceres til dig.
Indtil du har accepteret tilbuddet kan du til en hver tid annullere din bestilling.

Leveringstid

Den præcise leveringstid vil fremgå af det endelige tilbud som Hoppekids fremsender efter din forespørgsel er gennemført.
Da produktet bliver specialproduceret må der forventes en højere leveringstid. Vi bestræber os på at levere varen til den udvalgte forhandler inden for 4 uger.

Fortrydelsesret

Indtil du har accepteret tilbuddet fra Hoppekids kan du til en hver tid annullerer din bestilling.
Så snart du accepterer tilbuddet fra Hoppekids frasiger du dig din fortrydelsesret, idet produktet specialfremstilles til dig.

Sådan udnytter du fortrydelsesretten

Du fortryder din bestilling ved at kontakte Hoppekids eller ved at undlade at accepterer tilbuddet fra Hoppekids forhandler.

Reklamation – Hvis der er noget galt med varen

Dit køb er omfattet af købeloven. Det betyder at du kan få en mangelfuld vare repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget og at manglen ikke er opstået på grund af fejlagtig brug af produktet, mangelfuld vedligeholdelse eller alment slid. Sengen skal endvidere være samlet korrekt jf. samlevejledningen.

Du kan reklamere over mangler ved varen inden for 24 måneder fra leveringstidspunktet ved at henvende dig til den forhandler du modtog varen fra. Returnering af defekt eller mangelfuld vare skal ske efter forudgående kontakt til forhandleren, som sørger for at informerer dig om den efterfølgende procedure. Du bedes være så detaljeret som muligt, når du oplyser hvilke problemer der er opstået med varerne. Dokumenter gerne med billeder, da det gør behandlingstiden væsentligt kortere.

Forhandlerens øvrige betingelser for levering og reklamation er gældende for din ordre.

 

Ved at bruge tjenesten Deco-Designer, giver du samtykke til at vi må indsamle dine opgivet personoplysninger i forbindelse med dit køb. Vi bruger disse oplysninger til at behandle og registrere dit køb. Du kan til enhver tid få indsigt i dine personlige oplysninger, som vi lagrer på dig. Læs mere i vores Persondatapolitik.

Opdateret: 24. maj 2018.