Hoppekids ECO madrasser er produceret i Danmark og er Svanemærkede.

ECO Dream:

Selve madrassen er 9 cm tyk og er produceret i det Svanemærkede og allergivenlige Waterlily® skum.

Madrassen er udformet med kanaler, som giver god luftcirkulation. Varme og fugtighed samles ikke på overfladen. Den miljøvenlige Waterlily® skumkerne giver en affjedrende, blød og behagelig komfort – der er endnu bedre end koldskumsmadrasser.

Find ECO Dream her!

ECO Luxury:

Selve madrassen er 12 cm tyk og er produceret i det Svanemærkede og allergivenlige Waterlily® skum med toplag i Celsium helseskum i et særligt blødt og trykaflastende toplag. Dette er et viskoelastisk materiale. Ved påvirkning af kroppens varme reagerer skummet ved at forme sig efter kroppen for at give støtte.

ECO Luxury madrassen er udformet med ventilationshuller gennem hele madrassen, der sikrer særlig optimal luftgennemstrømning for temperatur- og fugtregulering. Det ekstra bløde Celsius toplag hjælper med den trykaflastende effekt for dit barns velvære, og madrassens tryk på barnets krop og hoved er væsentligt reduceret.

Find ECO Luxury her!

Madrasbetrækket for ECO Dream og ECO Luxury består af bløde bambusfibre på ydersiden med indkviltet thermould, som leder fugt og varme væk fra kroppen.

– Betræk vaskes på 60 °C

– Allergivenlig

– Optimal luftgennemstrømning

– Brandhæmmende uden brug af tilsætningsstoffer

– Lavet af naturlige bambusfibre

– Miljøvenlig – bambus er en hurtigt voksende plante