Halvt mellem højde og hygge

2019-11-14 08:20:00 / Artikler & Guides / Kommentarer 0
Halvt mellem højde og hygge - Halvt mellem højde og hygge | Læs om den halvhøje om mellemhøje seng her!

- om den halvhøje og mellemhøje seng

Når børn ser en halv- eller mellemhøj seng, ser de ikke bare et møbel. I stedet ser de en hule, et rumskib, en eventyrverden eller en legeplads. Der er stor selvstændighed i at skulle klatre i seng, og de kan også bruge området under og i sengen som et personligt frirum, når der er behov for en pause.

Den halv- og mellemhøje seng er i sig selv rigtig god til små værelser, hvor der er behov for ekstra plads, som til tider er nemmere at finde i højden. Når sengen er hævet, er der lige pludselig mere gulvplads, og hulen under sengen kan tilføjes et af vores mange temaforhæng, så den kan omformes til fx en rum-, ridder- eller blomsterhule. Her kan dit barn trække sig tilbage eller blive læst højt for i eventyrlige omgivelser.

Er du bange for højden på sengen?

En del forældre overvejer om højden skaber problemer for deres barn og for de praktiske gøremål i hverdagen. De er blandt andet bekymret for, om deres barn mon falder ud af sengen, eller om det bliver besværligt at lægge rent sengetøj på sengen. Mange forældre – måske især de, som er højdemæssigt udfordrede - løser problemet med højden ved at have en lille trappestige eller en skammel til, når de selv skal tilgå sengen.mellemhøj seng med forhæng

 Men er dit barn nu sikker oppe i den høje seng? Sengehesten på Hoppekids’ senge er meget stærk, fordi den sidder fast på selve sengen. Det betyder, at sengehesten sagtens kan holde til, hvis dit barn sover uroligt eller støtter sig til den på vej ind eller ud af sengen. Med en halv- og mellemhøj seng får I det bedste fra begge verdener, fordi højden netop giver plads til leg og en hule under sengen, men den er samtidig ikke så høj, at I som forældre har svært ved at nå op.

Når barnet vokser…så følger sengen naturligvis med!

Tænker du, om en halv- eller mellemhøj seng mon er for høj til dit barn lige nu? Så kan du bare gemme Halvhøj-modulet til, I er klar til det.  Den halv- og mellemhøje seng kan nemlig fås i en delbar udgave, hvilket betyder, at du kan ændre sengen efterhånden som dit barns - og dine - behov ændrer sig. Hvis dit barn bliver træt af den halvhøje seng, så kan modulet blot pilles af sengen igen. 

Mellem høj og lav

Forskellene på den mellemhøje og halvhøje seng er, at den mellemhøje er en smule højere end den halvhøj. Derudover fås den mellemhøje kun i 90x200 cm.

Den lille ekstra højde kan faktisk gøre en stor forskel. Særligt for større børn kan de ekstra centimeter være forskellen på om pladsen under sengen er en hule eller et rum i rummet. Med mellemhøjmodulet er der nemlig plads til fx et skrivebord eller et bord og bænkesæt, og dermed større muligheder for at indrette og udfolde sin fantasi under sengen.

Når du hænger et forhæng foran sengen skabes der en hyggelig hulestemning under sengen. Pynt med lyskæder, madras, puder, plaider og billeder. Perfekt til godnatlæsning og andre ’hulerier’!

**'