Hoppekids Sustainable Entrepreneurship Award 2020

Bæredygtighed som ledestjerne

Hoppekids Sustainable Entrepreneurship Award har til formål at fremme den bæredygtige udvikling blandt start-ups/entrepreneurs samt at støtte en bestemt bæredygtig virksomhed eller produktudvikling.

Prisen er på 5.000 Euro og overrækkes til en entrepreneur/start-up eller virksomhed, der designer eller producerer produkter eller services inden for design & livsstilssegmentet som:

  • Er cirkulære eller produceret specielt bæredygtigt
  • Er udviklet med henblik på at reducere miljøbelastningen
    • F.eks. ved at reducere antallet af produkter i husholdningen
    • Ved at forlænge levetiden af allerede eksisterende produkter
    • Ved en gennemtænkt emballage med et formål/funktion efter udpakning
  • Ønskes miljøcertificeret f.eks. med Svanemærkning eller EU blomst og har brug for økonomisk hjælp til processen

I 2020 bliver Hoppekids Sustainable Entrepreneurship Award uddelt i Danmark og til en dansk entrepreneur/virksomhed inden for design & livsstilssegmentet. Juryen, som vil vurdere hvem af ansøgerne, der bedst repræsenterer ovennævnte formål, har alle bred erfaring inden for dansk erhvervsliv, hvilket du kan læse mere om længere nede på denne side.

Der er åbent for ansøgninger i perioden 07.11.12 – 06.12.2020. Herefter voterer juryen, og den 10.12.2020 kl. 14:30 offentliggøres vinderen til et intimt – men Corona-venligt – Teams-Award-Show for alle ansøgere.

Har du en start-up inden for design & livsstilssegmentet, som arbejder med bæredygtighed og/eller cirkularitet? Og står du og mangler økonomisk hjælp til at føre din idé ud i livet? Så ansøg om prisen på 5.000 Euro lige herunder!
Mød juryen

Betina Simonsen

Direktør/CEO for Lifestyle & Design Cluster.

Som direktør for Lifestyle & Design Cluster arbejder Betina til dagligt med at fremme innovation og bæredygtig vækst primært i små og mellemstore virksomheder.

Christina Melvang

Chef for bæredygtighed hos Erhvervshus Fyn.

Har stor erfaring med livscyklusvurderinger og kemiske produktvurderinger, samt de mere strategiske dele af en virksomheds bæredygtighedsarbejde.

René Stenvang

Ejer af Hoppekids og stifter af Hoppekids Sustainable Entrepreneurship Award.

René stiftede Hoppekids for 25 år siden og efter at have modtaget Svanemærket i 2013, har han arbejdet dedikeret for en mere bæredygtig forretningsmodel.


Modtageren 2019

I 2019 modtog lettiske Babbit Hoppekids Sustainable Entrepreneurship Award. Babbit er designet til at reducere antallet af produkter i husholdningen og forlænge levetiden af allerede eksisterende produkter.

Læs mere om sidste års vinder her.